Vanavond op tv: AZ - Ajax (KNVB Beker), start docuserie Revolutie in Indonesië

Vanavond op tv: AZ - Ajax (KNVB Beker), start docuserie Revolutie in Indonesië
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 20 januari

Kijktip :

Vanavond gaat de nieuwe docuserie Revolutie in Indonesië van de Vlaamse schrijver David van Reybrouck van start. Verder onder meer een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm op SBS6. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 20 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Steenrijk, straatarm: financiële vrijheid vs. gratis spullen

SBS 6
20:30 uur

Ook deze woensdag is er een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm te zien op SBS6. Opnieuw ruilen twee gezinnen met uiteenlopende financiële situaties een aantal dagen van huis en leven. Een gezin zonder zorgen ervaart hoe het is om rond te moeten komen van zeventig euro per week en andersom. Deze week zijn dat de welvarende familie Reuvers uit het Twentse Losser en de noodlijdende familie Van Noppen uit Maastricht.


Actiefilm: The Bourne Supremacy

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de spectaculaire actiefilm The Bourne Supremacy te zien, het tweede deel van de Bourne-serie - opnieuw met Matt Damon in de hoofdrol. Twee CIA-agenten worden bij een missie in Berlijn vermoord en de gevonden vingerafdrukken zijn van Bourne. Vlak daarna duikt een agent op in het stille dorpje in India waar Bourne en Marie zich schuilhouden en ze moeten onmiddellijk vluchten.


Terug: Tussen kunst en kitsch

NPO 1
20:35 uur

Tussen kunst en kitsch is terug met een nieuw seizoen vol bijzondere ontdekkingen. Vele voorwerpen komen weer voorbij, sommige die vrijwel niets waard zijn maar ook zeer waardevolle objecten. In de eerste aflevering wordt er getaxeerd in Museum Het Valkhof in Nijmegen. Daar komt onder andere een boogpendule voorbij die is gemaakt in Frankrijk, maar in Nederland werd verkocht door geëmigreerde Italianen met een voornaam handelshuis van luxegoederen.


Live: AZ - Ajax (KNVB-beker)

FOX
21:00 uur

Vanaf 20:00 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van AZ - Ajax in de achtste finale van de KNVB-beker. De wedstrijd is voor iedereen in Nederland te zien op FOX. De topwedstrijd in de achtste finales van de KNVB-beker gaat tussen de huidige nummers vijf en één in de eredivisie. AZ en Ajax gingen het vorige, afgebroken seizoen vanwege corona gelijk op. AZ won zelfs beide wedstrijden tegen Ajax.


Nieuw: The Sister

BBC First
22:00 uur

In de nieuwe Britse thrillerserie The Sister probeert Nathan zijn geheimen uit het verleden te bewaren en te redden wat er te redden valt als hij alles dreigt te verliezen. Hoewel Nathan alles heeft om gelukkig te zijn – een prachtige vrouw, een warm thuis en een stabiele carrière – knaagt er iets. Een donker geheim over een traumatische nacht uit het verleden blijft hem achtervolgen.


Nieuw: Revolutie in Indonesië

NPO 2
22:20 uur

In de documentaireserie Revolutie in Indonesië gaat de Vlaamse schrijver David Van Reybrouck op zoek naar de laatste getuigen van de dekolonisatie van Indonesië. Van Reybrouck kiest voor een internationaal perspectief op deze wereldgeschiedenis en gaat in gesprek met hoofdrolspelers, maar ook met onderbelichte partijen die een rol speelden bij die revolutie.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: AZ - Ajax (KNVB Beker), start docuserie Revolutie in Indonesië of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV