Nieuw programma Stand van Nederland: Generatie Next start donderdag op NPO 2

Nieuw programma Stand van Nederland: Generatie Next start donderdag op NPO 2
Jonge generatie zoekt antwoorden

Kijktip :

Stand van Nederland is inmiddels al enkele jaren een begrip op de Nederlandse televisie, maar vanaf donderdag 21 januari wordt daar en spin-off aan toegevoegd: Stand van Nederland: Generation Next. Jonge programmamakers zoeken hierin naar antwoorden op vragen over economie en geld.

Stand van Nederland: Generatie Next gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Staatsschuld
In Stand van Nederland: Generation Next belichten twintigers Jill Bleiksloot, Elen Demir en Raquel Schilder de economische problemen waar jongeren mee te maken krijgen. Deze generatie moet de flinke staatsschuld (het gevolg van de coronacrisis) weer laten verdampen en de economie goed laten draaien. Maar hoe moet dat?

Cybercrime
De eerste aflevering staat in het teken van cybercrime, dat de afgelopen maanden - tijdens de coronacrisis - een hoge vlucht heeft genomen. Elen Demir gaat in gesprek met diverse experts en zoekt uit wie deze internetcriminelen zijn. En waarom trappen er steeds meer Nederlanders in deze extreem geraffineerde vorm van oplichting? Als de bank je belt, belt de echte bank je dan wel?

Stand van Nederland: Generation Next is vanaf donderdag 21 januari wekelijks om 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Stand van Nederland: Generation Next terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Stand van Nederland: Generatie Next start donderdag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier