Woensdag bij Jinek: o.a. Michiel Vos over Joe Biden en Kamala Harris

Woensdag bij Jinek: o.a. Michiel Vos over Joe Biden en Kamala Harris
De gasten van woensdag 20 januari

Kijktip :

Vandaag was een belangrijke dag voor Amerika, want het gloednieuwe duo Joe Biden en Kamala Harris werden geinaugureerd. Onder andere Michiel Vos schuift aan om deze dag te herbeleven. Hieronder lees je wie er nog meer te gast zijn.

De gasten in Jinek - woensdag 20 januari

  • Het kabinet is van plan om in het hele land een avondklok in te stellen. Gaat deze impopulaire maatregel er inderdaad komen? En is het wel te handhaven? Morgen debatteert de Tweede Kamer erover. Vanavond bespreken we het met politiek commentator Wouter de Winther en advocaat Natacha Harlequin.
  • Joe Biden is de 46ste president van de Verenigde Staten. Wat voor land heeft hij geërfd? Welke veranderingen gaat hij brengen? We praten erover met oud-minister van buitenlandse zaken Bert Koenders, oud-europarlementariër Marietje Schaake en ons vaste Amerika duo Michiel Vos en Joost Eerdmans. Natuurlijk schakelen we ook met Erik Mouthaan over het laatste nieuws uit Amerika.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag bij Jinek: o.a. Michiel Vos over Joe Biden en Kamala Harris of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier