Het Grootste Coronaspreekuur - vragen over vaccins zondag 31 januari te zien op SBS6

Het Grootste Coronaspreekuur - vragen over vaccins zondag 31 januari te zien op SBS6
Merel Westrik presenteert eenmalige special

Nieuws :

In navolging van de diverse NOS-specials Het coronavirus: feiten en fabels is op zondag 31 januari ook een speciale uitzending op SBS6 te zien over de stand van zaken omtrent het coronavirus. In Het Grootste Coronaspreekuur - vragen over vaccins gaat presentatrice Merel Westrik met een aantal deskundigen in gesprek over het coronavaccin.

Het Grootste Coronaspreekuur - vragen over vaccins gemist? Kijk de hele special na afloop terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Bijwerkingen
In samenwerking met het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) wordt in deze live uitzending ingegaan op de vragen van kijkers, die hoofdzakelijk over de vaccins zullen gaan. Deskundigen als Diederik Gommers, hoogleraar immunologie Marjolein van Egmond en CBG-voorzitter Ton de Boer zullen vragen beantwoorden als: "Welke bijwerkingen zijn er?", en: "Mag ik een prik halen als ik zwanger ben?"

Verschillende vaccins
Inmiddels zijn ook in Nederland al duizenden mensen gevaccineerd, maar er zijn meerdere vaccins goedgekeurd. Na BioNTech/Pfizer mag ook Moderna de vaccins op de markt brengen en meer vaccins worden versneld beoordeeld. Maar met welke onzekerheden en vragen zitten Nederlanders nog? Vragen kunnen van tevoren worden gesteld via een online formulier van het CBG of tijdens de uitzending met de hashtag #coronaspreekuur.

De special Het Grootste Coronaspreekuur - vragen over vaccins is op zondag 31 januari om 17.20 uur te zien op SBS6 en via een livestream op Gids.tv. Daarna kun je de special Het Grootste Coronaspreekuur - vragen over vaccins terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het Grootste Coronaspreekuur - vragen over vaccins zondag 31 januari te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier