Vrijdag 22 januari in De Alleskunner: kledingketting, slaapzakrace en muziekquiz

Vrijdag 22 januari in De Alleskunner: kledingketting, slaapzakrace en muziekquiz
Kandidaten krijgen opnieuw gevarieerde opdrachten

Kijktip :

Het tweede seizoen van De Alleskunner is inmiddels in volle gang en ook deze vrijdag (22 januari) is er weer een nieuwe aflevering te zien. Er zijn nog zeventig van de honderd kandidaten over, en zij krijgen opnieuw een aantal gevarieerde opdrachten voor de kiezen.

De Alleskunner gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Kledingketting
In De Alleskunner moeten de deelnemers bewijzen dat ze écht van alle markten thuis zijn. Ze krijgen tal van opdrachten, die hun behendigheid, uithoudingsvermogen, vindingrijkheid én kennis op de proef stellen. In deze aflevering moeten de kandidaten onder meer een ketting maken van de kleding die ze aanhebben. Spelen ze op safe of gaan ze uit de kleren?

Slaapzakrace
Vervolgens moeten ze zich kruipend in een slaapzak naar de finishlijn slepen in een heuse slaapzakrace en staat er ook een muziekquiz op het programma met als centrale vraag: is dit nummer van een nationale of een internationale artiest? Aan de kandidaten de taak om bij elk spel niet als laatste te eindigen, want die valt af. In de finale zijn er uiteindelijk nog twee kandidaten over.

De Alleskunner is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag 22 januari in De Alleskunner: kledingketting, slaapzakrace en muziekquiz of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier