Ruud de Wild interviewt Thierry Baudet en meer politici in nieuw programma Ingelijst

Ruud de Wild interviewt Thierry Baudet en meer politici in nieuw programma Ingelijst
Wat is de favoriete muziek van de lijsttrekkers?

Nieuws :

In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen komt radio-dj Ruud de Wild met een gloednieuw programma op televisie: Ingelijst. In deze serie portretten brengt hij zijn passies muziek en kunst bij elkaar tijdens gesprekken met diverse lijsttrekkers, onder wie Thierry Baudet van Forum voor Democratie.

Ingelijst gemist? Kijk vanaf 22 februari elke aflevering terug via Gids.tv.

Soundtrack
In de afleveringen van Ingelijst komen de politici op bezoek in De Wilds atelier in Amsterdam, waar ze een persoonlijk gesprek voeren over de drijfveren, ambities en het leven van de gast. Ook gaat het veel over muziek: aan welke liedjes kleven mooie of minder mooie herinneringen? Welk effect heeft muziek op een lijsttrekker? Luisteren ze tijdens het werk ook naar muziek? En samen luisteren ze naar het lijflied van de politicus. Waarom is dit nummer zo belangrijk? Zo vormt zich de soundtrack van het leven van de politici.

Lees verder onder de video's.

Deze lijsttrekkers zijn te gast
Na afloop van het gesprek maakt De Wild een schilderij dat volgens hem de hoofdpersoon typeert. In Ingelijst zijn de volgende lijsttrekkers (in alfabetische volgorde) te gast:

  • Thierry Baudet (Forum voor Democratie)
  • Sigrid Kaag (D66)
  • Jesse Klaver (GroenLinks)
  • Lilian Marijnissen (SP)
  • Esther Ouwehand (Partij voor de Dieren)
  • Gert-Jan Segers (ChristenUnie)

Het nieuwe programma Ingelijst is vanaf maandag 22 februari tot en met vrijdag 5 maart na het late NOS Journaal (rond middernacht) te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Ingelijst terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ruud de Wild interviewt Thierry Baudet en meer politici in nieuw programma Ingelijst of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier