Nieuwe comedy-dramaserie Pure gaat vrijdag van start op BBC First

Nieuwe comedy-dramaserie Pure gaat vrijdag van start op BBC First
Seks en mentale problemen zorgen voor bizarre situaties

Kijktip :

Vanaf vrijdag 22 januari zendt BBC First de nieuwe comedy-dramaserie Pure uit. De serie is opgebouwd rond de thema's seks en mentale problemen, die voor allerlei ongemakkelijke en bizarre, maar ook hilarische situaties zorgen.

Opdringerige gedachten
We maken kennis met de vierentwintigjarige Marnie, die wordt geplaagd door de aandoening OCD (een dwangstoornis). Haar geest wordt constant overvallen door ongepaste en seksuele opdringerige gedachten, die ze bij niemand kwijt kan. De dwangneuroses van Marnie zorgen voor veel onzichtbare mentale rituelen, die haar dagelijkse leven ernstig beïnvloeden. De gedachten brengen Marnie te pas en te onpas in ongemakkelijke, maar ook hilarische situaties.

Londen
Op een gegeven moment kan ze de constante seksuele gedachten niet meer aan: ze pakt haar tas en stapt zonder plan op de bus naar Londen. Tijdens haar zoektocht naar zichzelf leert Marnie veel nieuwe vrienden kennen, die allemaal zo hun persoonlijke, gênante en ingewikkelde problemen hebben. Marnie komt er op deze manier achter dat ze toch niet alleen staat met haar gekke en gênante gedachten.

De nieuwe comedy-dramaserie Pure is vanaf vrijdag 22 januari wekelijks te zien op BBC First. Lees hier op welk kanaal BBC First te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe comedy-dramaserie Pure gaat vrijdag van start op BBC First of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier