Schitterende animatiefilm Kubo and the Two Strings zie je vrijdag op SBS9

Schitterende animatiefilm Kubo and the Two Strings zie je vrijdag op SBS9
Ook te streamen via Google Play en iTunes

Kijktip :

Hoe prachtig alle Disney- en Pixarfilms ook mogen zijn, soms heb je gewoon behoefte aan een verfrissende en unieke animatiefilm die je vanaf het begin verrast. In dat geval is Kubo and the Two Strings een absolute aanrader. Deze schitterende film is vrijdag te zien op SBS9 en je kunt Kubo and the Two Strings streamen via onder meer Google Play en Pathé Thuis.

Lees hier op welk kanaal SBS9 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Kubo and the Two Strings gaat over Kubo. Hij leeft een rustig, normaal bestaan in een klein dorpje, totdat een geest uit het verleden zijn leven op zijn kop zet door een eeuwenoude ruzie op te rakelen. Kubo wordt nu achternagezeten door goden en monsters. Om te overleven moet hij op zoek gaan naar een bijzonder en magisch harnas, ooit gedragen door zijn overleden vader, een legendarische samoerai-krijger.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
De Japanse cultuur en geschiedenis blijft een onuitputtelijke bron van inspiratie, zowel voor Japanse filmmakers als voor Hollywood. Met Kubo and the Two Strings betreedt ook het animatiegenre de wereld van de samoerai, en met verbluffend resultaat. Met stop-motiontechnieken en een stijl die is gebaseerd op de Japanse vouwkunst origami komt het verhaal op prachtige wijze tot leven. Gelukkig zit Kubo and the Two Strings - zoals het een echte familiefilm betaamd - ook vol avontuur en magie.

Cast
Naast Art Parkinson (San Andreas) en Charlize Theron (Bombshell) zijn ook Matthew McConaughey (Dallas Buyers Club), Ralph Fiennes (Skyfall) en Rooney Mara (The Girl with the Dragon Tattoo) te horen in deze film. Deze productie is geregisseerd door Travis Knight (Bumblebee).

Kubo and the Two Strings (2016) wordt beoordeeld met een 7,8 op IMDb en is op vrijdag 22 januari om 20.30 uur te zien op SBS9. Genre: animatie, avontuur, fantasy. Speelduur: 101 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schitterende animatiefilm Kubo and the Two Strings zie je vrijdag op SBS9 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier