Cabaretvoorstelling Nederlands Hoop van Patrick Laureij zie je zaterdag op SBS6

Cabaretvoorstelling Nederlands Hoop van Patrick Laureij zie je zaterdag op SBS6
Lekker lachen op de zaterdagavond

Kijktip :

Zaterdag (23 januari) gaat SBS6 vrolijk verder met het uitzenden van cabaretspecials. Deze week is het jonge talent Patrick Laureij aan de beurt met zijn voorstelling Nederlands Hoop, precies wat we nodig hebben in deze zware coronatijd.

Nederlands Hoop van Patrick Laureij gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Wekelijkse show
SBS6 heeft er in het nieuwe jaar voor gekozen om elke zaterdag een cabaretvoorstelling uit te zenden, om op die manier wat broodnodige luchtigheid in de Nederlandse huiskamers te brengen. Er werd afgetrapt met de nieuwste show van Ronald Goedemont en we hebben ook Brigitte Kaandorp al gezien. Nu is het tijd voor Laureij.

Depressie
Nederlands Hoop is Laureijs tweede voorstelling. Hij laat hierin zijn stoere kant zien, maar verrast het publiek ook door zijn kwetsbare kant te tonen en openlijk te praten over zijn woedeaanvallen en depressie. Nederlands Hoop is een voorstelling met scherpe grappen en uiteraard Patricks Rotterdamse accent, dat onverminderd te horen is.

De voorstelling Nederlands Hoop van Patrick Laureij is op zaterdag 23 januari om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de voorstelling Nederlands Hoop van Patrick Laureij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Cabaretvoorstelling Nederlands Hoop van Patrick Laureij zie je zaterdag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier