Donderdag in Jinek: Cabaretier Patrick Laureij over z'n depressie & paniekaanvallen

Donderdag in Jinek: Cabaretier Patrick Laureij over z'n depressie & paniekaanvallen
Dit zijn de gasten van donderdag 21 januari

Kijktip :

De gasten in Jinek van donderdag 21 januari

  • In de tweede show van cabaretier Patrick Laureij is er uiteraard veel ruimte voor harde grappen, maar spreekt hij ook eerlijk over zijn depressie en paniekaanvallen. Na twee jaar touren is ‘Nederlands Hoop’ aanstaande zaterdag voor het eerst te zien op TV.

  • De avondklok komt er definitief. We praten erover met de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb en Ernst Kuipers. En we schakelen naar Wuhan, waar viroloog Marion Koopmans ons vertelt hoe we ons beter moeten voorbereiden op toekomstige pandemieën.

  • In enkele seconden stond het leven van de 24-jarige Melissa Kremer uit Hoorn totaal op z’n kop. Vorig jaar maart kreeg ze te horen dat ze opnieuw leukemie had en dit keer niet meer zou genezen. Met haar succesvolle blog en Instagram-account 'Mijn kwaad bloed' neemt Melissa haar volgers mee in dit proces: hoe te leren leven met doodgaan. Vanavond schuift ze aan.

  • En opnieuw gaat de geldkraan wagenwijd open om de gevolgen van het coronavirus voor bedrijven te beperken. Het kabinet trekt nog eens 7,6 miljard euro uit om voorraden op te kopen, vaste lasten te vergoeden en nu ook om startende ondernemers te helpen. Jinek bespreekt aan tafel het steunpakket met demissionair minister van Financiën Wopke Hoekstra.

Jinek is elke werkdag rond 22:05 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Jinek terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Jinek: Cabaretier Patrick Laureij over z'n depressie & paniekaanvallen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier