Nieuwe bioscooprelease Come Away staat vrijdag 22 januari op Netflix

Nieuwe bioscooprelease Come Away staat vrijdag 22 januari op Netflix
Fantasie en drama met Angelina Jolie

Kijktip :

Vanaf vandaag - 22 januari - staat de film Come Away op Netflix. Zo snel kan het gaan tegenwoordig: begin december in de bioscoop en nu al op de streamingdienst. Een mix van avontuur, drama en fantasie met hoofdrollen voor Angelina Jolie en David Oyelowo.

Bekijk hier het artikel: Deze films & series zijn nieuw op Netflix in januari 2021

Wonderland en Neverland
Come Away vertelt het bijzondere verhaal van Alice en Peter, vóór Alice haar Wonderland vindt en Peter naar Neverland vertrekt. Wanneer de oudste broer van Alice en Peter bij een tragisch ongeluk overlijdt, valt het eens zo hechte gezin van verdriet uiteen. De twee kinderen zetten alles op alles om zichzelf en hun ouders weer gelukkig te maken; ze gaan beiden op in een denkbeeldige fantasiewereld om de vreselijke pijn te verzachten.

Met onder andere David Oyelowo en Keira Chansa in de film 'Come Away'

Courage, Wonder and Never Growing Old
Regisseur Brenda Chapman (The Prince of Egypt, Brave) is verantwoordelijk voor de regie van deze productie. Come Away vraagt om een zeer rijke verbeelding, en dat hebben de makers zeker. De fantasie en werkelijkheid lopen dwars door elkaar. Keer op keer wordt de kijker getrakteerd op mooie en sprookjesachtige beelden. Die vertellen je steeds weer: stop nooit met dromen, want dromen is veel te fijn. De filmcritici waren niet bijster enthousiast over deze film, maar oordeel vooral zelf. Come Away staat nu op Netflix.

Vanaf 22 januari 2021 staat Come Away op Netflix. Genre: Fantasie, Drama, en Avontuur. Tijdsduur: 94 minuten. IMDb-score: 5,9.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe bioscooprelease Come Away staat vrijdag 22 januari op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier