Outlander-fans opgelet! Op deze datum staat seizoen 5 op Netflix

Outlander-fans opgelet! Op deze datum staat seizoen 5 op Netflix
Spanning, intriges en hitsige romantiek met Sam Heughan en Caitriona Balfe

Kijktip :

Seizoen 5 van de serie Outlander staat binnenkort op Netflix. De avontuurlijke romantische hitserie wordt op IMDb beoordeeld met een dikke 8,4 en de fans kunnen niet wachten op het vervolg van dit verhaal.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Vechten voor de familie
De familie vecht in dit vijfde seizoen voor hun eigen veiligheid. Jamie probeert zijn persoonlijke relatie met Murtagh Fitzgibbons te verbergen voor gouverneur William Tryon, die Murtagh het liefst dood ziet. Claire moet meer dan ooit vertrouwen op haar moderne medische kennis en vooruitziende blik. Terwijl ze zich concentreert op het beschermen van haar familie, brengt ze zichzelf echter wel in levensgevaar.

Wanneer op Netflix?
De spannende en romantische serie Outlander is gebaseerd op de boeken van Diana Gabaldon. We weten inmiddels dat dit nieuwe seizoen, in tegenstelling tot voorgaande seizoenen, slechts twaalf afleveringen bevat. De eerste vier seizoenen Outlander bestonden namelijk nog uit zestien of dertien afleveringen. Nog héél eventjes geduld. Het nieuwe seizoen staat vanaf 17 februari 2021 op Netflix. Natuurlijk met acteurs Sam Heughan en Caitriona Balfe op de aftiteling.

Vanaf 17 februari 2021 is de serie Outlander te streamen op Netflix. Genre: avontuur, drama, romantiek. Deze serie bestaat uit 12 afleveringen van ongeveer 60 minuten. IMDb-score 8,4.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Outlander-fans opgelet! Op deze datum staat seizoen 5 op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier