Matthijs gaat door vanaf zaterdag 23 januari weer te zien op NPO 1

Matthijs gaat door vanaf zaterdag 23 januari weer te zien op NPO 1
Matthijs van Nieuwkerk nam noodgedwongen pauze

Kijktip :

Na een korte pauze is Matthijs van Nieuwkerk vanaf zaterdag 23 januari weer terug met het programma Matthijs gaat door. Na een speciale uitzending op oudejaarsavond moest Van Nieuwkerk noodgedwongen een pauze inlassen vanwege een coronabesmetting.

Matthijs gaat door gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Volledig seizoen
De gedroomde terugkeer van Van Nieuwkerk op televisie viel op deze manier een beetje in het water, omdat de presentator thuis moest blijven nadat hij positief was getest op corona en klachten ontwikkelde. Nu kan het volledige seizoen van zijn zaterdagavondshow Matthijs gaat door alsnog van start gaan. Opnieuw is er echter weinig bekend over de invulling van het programma.

Lees verder onder de video's.

Muziek
De geplande tv-arena met vierhonderd man publiek zal wederom afwezig zijn vanwege de coronamaatregelen, maar hoogstwaarschijnlijk is er wel weer genoeg ruimte voor humor, muziek en diverse verrassingen. Van Nieuwkerk wil met zijn programma verwondering creëren - zowel met de gasten als met de onderwerpen. Ook "stelt Matthijs af en toe orde op zaken door wat prijsjes uit te reiken", laat omroep BNNVARA weten.

Matthijs gaat door is vanaf zaterdag 23 januari wekelijks om 21.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Matthijs gaat door vanaf zaterdag 23 januari weer te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier