Spraakmakende docu What Killed Maradona zaterdag te zien op Discovery

Spraakmakende docu What Killed Maradona zaterdag te zien op Discovery
De verslavingen van een topvoetballer

Kijktip :

Op 25 november 2020 kwam er een einde aan het spraakmakende leven van Diego Maradona, één van de beste voetballers aller tijden. Hij was berucht vanwege zijn controversiële privéleven vol verslavingen. Dit komt uitgebreid aan bod in de documentaire What Killed Maradona.

Cocaïne
In deze documentaire krijgen we het niet eerder vertelde verhaal van Maradona's verslavende levensstijl te horen. Dat verhaal begint al in zijn jeugd. Maradona is een jonge en getalenteerde voetballer, maar maakt dan al voor het eerst kennis met de 'medische hulp' om hem te laten groeien. Het leidt uiteindelijk tot een extreme afhankelijkheid van cocaïne, alcohol en eten.

Lees verder onder de video's.

Verguisde voetballer
Diego Armando Maradona ontwikkelt een enorme faam, die heen en weer slingert tussen de meest gewaardeerde en de meest verguisde voetballer. Het heeft uiteindelijk een negatieve weerslag gekregen op zijn mentale én fysieke gesteldheid. What Killed Maradona brengt alles tezamen en laat zien hoe alles uiteindelijk leidde tot zijn noodlottige einde.

De documentaire What Killed Maradona is op zaterdag 23 januari om 22.30 uur te zien op Discovery. Lees hier op welk kanaal Discovery te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Spraakmakende docu What Killed Maradona zaterdag te zien op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier