Poll: Ali B moet stoppen als coach bij The Voice of Holland

Poll: Ali B moet stoppen als coach bij The Voice of Holland
Meerderheid bezoekers vindt dat woede-uitbarsting niet bij familieshow past

Nieuws :

Meer dan de helft van de bezoekers van Gids.tv is van mening dat Ali B, vanwege zijn woede-uitbarsting tegen Waylon, niet langer kan aanblijven als coach in The Voice of Holland. 53% van de bijna 19.000 mensen die de poll invulden, lijken de rapper niet te vergeven en vinden dat dergelijk gedrag niet bij een familieprogramma past.

Op matje bij Peter van der Vorst?
Toch zijn er ook veel mensen die vinden dat ruzies bij het leven horen, 33% koos voor die optie. 14% is van mening dat Ali B op het matje moet komen bij RTL-directeur Peter van der Vorst, een sanctie waar ook Albert Verlinde zich voor uitsprak. De coach liet zelf overigens weten dat het weer helemaal goed is tussen hem en Waylon. Wel baalde hij er enorm van dat de beelden van het incident stiekem zijn opgenomen, en vervolgens verspreid.

Bekijk hieronder alle video's over de ruzie tussen Ali B en Waylon bij The Voice of Holland. Je kunt ook de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Poll: Ali B moet stoppen als coach bij The Voice of Holland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier