Concert Snow Patrol Plays Baloise Session 2019 zaterdag te zien op NPO 3

Concert Snow Patrol Plays Baloise Session 2019 zaterdag te zien op NPO 3
Weemoedige terugblik op tijd dat concerten wél mochten

Kijktip :

Ach, de tijd dat we nog naar concerten konden... Het lijkt nu iets uit een ver verleden, maar gelukkig biedt NPO 3 soelaas door zaterdagavond een concert van de Ierse topband Snow Patrol, opgenomen in 2019, uit te zenden.

Snow Patrol Plays Baloise Session 2019 gemist? Kijk het hele concert terug via Gids.tv.

Bazel
Er is een verslag te zien van het concert dat de band gaf tijdens Baloise Session, het populaire indoor muziekfestival in Bazel. Snow Patrol draagt ook bij concerten in het buitenland vol trots de Ierse roots uit; de kracht en trots van Ierland én Schotland (waar een deel van de band ook vandaan komt) is duidelijk te horen in de liedjes van de muzikanten.

Grote hits
Hun muziek vermengt krachtige anthems, die tot ver voorbij de horizon klinken, met gevoelige elementen van stille eenzaamheid en respectvolle nederigheid. Het leidde vooral in het eerste decennium van deze eeuw tot gigantische hits, die ook in Nederland de hitlijsten bestormden: 'Run', 'Chasing Cars', 'Shut Your Eyes', 'Just Say Yes' en 'Crack the Shutters' zijn slechts enkele voorbeelden.

Het concert Snow Patrol Plays Baloise Session 2019 is op zaterdag 23 januari om 23.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna Snow Patrol Plays Baloise Session 2019 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Concert Snow Patrol Plays Baloise Session 2019 zaterdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier