Legendarische actiefilm Predator donderdag te zien op SBS9

Legendarische actiefilm Predator donderdag te zien op SBS9
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

Hoewel Arnold Schwarzenegger bij lange na geen Marlon Brando, Robert De Niro of Daniel Day-Lewis is, heeft hij met zijn beperkte acteertalent toch een indrukwekkende carrière achter de rug. SBS9 zendt donderdag bijvoorbeeld de legendarische actiefilm Predator uit, waar 'Arnie' in schittert. Je kunt Predator streamen via onder meer Amazon Prime en Pathé Thuis.

Lees hier op welk kanaal SBS9 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Een groep militairen is ingehuurd door de CIA om een aantal vliegeniers te redden in de Zuid-Amerikaanse jungle. De missie wordt goed uitgevoerd, maar op de terugweg worden ze achternagezeten door een mysterieus en levensgevaarlijk wezen. Wat hen achtervolgt, is bijna onzichtbaar en één voor één komen de militairen op gruwelijke wijze om het leven. In de donkere jungle hebben ze niks aan hun wapens en moeten ze andere manieren vinden om te overleven.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Laten we het maar niet over het acteerwerk in Predator hebben. Ondanks de bedreigende situatie waar zijn team zich op dat moment in bevindt, is Schwarzeneggers "Get to the choppaaa!" werkelijk hilarisch. Niettemin weet topregisseur John McTiernan (Die Hard, The Hunt for Red October) te spanning in deze klassieke mix tussen actie en science fiction vakkundig op te bouwen. De 'predator', het wezen dat mensen bedreigt, blijft lang buiten beeld en op die manier zit je als kijker constant vol adrenaline. Dat maakt de film ook ruim dertig jaar na dato nog het bekijken waard.

Cast
Naast Arnold Schwarzenegger (The Terminator) en Carl Weathers (Rocky) zijn ook Elpidia Carrillo (Seven Pounds) en Bill Duke (Red Dragon) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door John McTiernan.

Predator (1987) wordt beoordeeld met een 7,8 op IMDb en is op donderdag 5 augustus om 22.20 uur te zien op SBS9. Genre: actie, science fiction, thriller. Speelduur: 107 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV