Legendarische actiefilm Predator is zaterdag te zien op Veronica

Legendarische actiefilm Predator is zaterdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

Hoewel Arnold Schwarzenegger bij lange na geen Marlon Brando, Robert De Niro of Daniel Day-Lewis is, heeft hij met zijn beperkte acteertalent toch een indrukwekkende carrière achter de rug. Veronica zendt zaterdag bijvoorbeeld de legendarische actiefilm Predator uit 1987, waar 'Arnie' in schittert. Je kunt Predator streamen via onder meer Amazon Prime en Pathé Thuis.

Het verhaal
Een groep militairen is ingehuurd door de CIA om een aantal vliegeniers te redden in de Zuid-Amerikaanse jungle. De missie wordt goed uitgevoerd, maar op de terugweg worden ze achternagezeten door een mysterieus en levensgevaarlijk wezen. Wat hen achtervolgt, is bijna onzichtbaar en één voor één komen de militairen op gruwelijke wijze om het leven. In de donkere jungle hebben ze niks aan hun wapens en moeten ze andere manieren vinden om te overleven.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Laten we het maar niet over het acteerwerk in Predator hebben. Ondanks de bedreigende situatie waar zijn team zich op dat moment in bevindt, is Schwarzeneggers "Get to the choppaaa!" werkelijk hilarisch. Niettemin weet topregisseur John McTiernan (Die Hard, The Hunt for Red October) te spanning in deze klassieke mix tussen actie en science fiction vakkundig op te bouwen. De 'predator', het wezen dat mensen bedreigt, blijft lang buiten beeld en op die manier zit je als kijker constant vol adrenaline. Dat maakt de film ook ruim dertig jaar na dato nog het bekijken waard.

Cast
Naast Arnold Schwarzenegger (The Terminator) en Carl Weathers (Rocky) zijn ook Elpidia Carrillo (Seven Pounds) en Bill Duke (Red Dragon) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door John McTiernan.

Predator (1987) wordt beoordeeld met een 7,8 op IMDb en is op zaterdag 23 januari om 20.00 uur te zien op Veronica. Genre: actie, science fiction, thriller. Speelduur: 107 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Legendarische actiefilm Predator is zaterdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier