Angstaanjagende en spectaculaire film Cloverfield zie je zaterdag op Spike

Angstaanjagende en spectaculaire film Cloverfield zie je zaterdag op Spike
Ook te streamen via Amazon Prime en iTunes

Kijktip :

Sinds King Kong in 1933 zijn intrede deed in de filmwereld, zijn gigantische monsters onverminderd populair gebleven bij het bioscooppubliek. Zo nu en dan waait er gelukkig nog een frisse bries door het genre, bijvoorbeeld met het spectaculaire en angstaanjagende Cloverfield in 2008 gebeurde. Deze film is zaterdag te zien op Spike en je kunt Cloverfield streamen via onder meer Amazon Prime en iTunes.

Lees hier op welk kanaal Spike te vinen is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Cloverfield begint vrolijk, als een aantal jonge New Yorkers een verrassingsfeest geeft voor hun vriend Rob, die binnenkort naar Japan vertrekt. Zijn vriend Hud neemt de videocamera ter hand en vraagt iedereen om een afscheidswoordje. Plotseling lijkt er een aardbeving plaats te vinden, waardoor grote paniek ontstaan onder de feestgangers. Iedereen wil zo snel mogelijk Manhattan verlaten en langzaam maar zeker komen ze erachter dat het geen aardbeving was, maar dat New York wordt aangevallen... maar door wat?

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Wat volgt is een bloedstollende tocht door nachtelijk New York, allemaal vastgelegd op een simpele videocamera (de film stamt uit 2008, dus filmen met een smartphone was nog niet mogelijk). Het levert een geweldige film op, die van de eerste tot de laatste minuut blijft boeien. Cloverfield leunt niet op bekende acteurs of grote filmsterren, en ook de beelden van het monster blijven beperkt - maar als het eenmaal zichtbaar wordt, is het werkelijk angstaanjagend. Door middel van suggestie, een spannend verhaal en fantastische geluidseffecten blijft de angst er echter goed in zitten.

Cloverfield (2008) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op zaterdag 23 januari om 20.30 uur te zien op Spike. Genre: science fiction, thriller. Speelduur: 85 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Angstaanjagende en spectaculaire film Cloverfield zie je zaterdag op Spike of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV