Zondag in Stegeman op de bres: Justin opgelicht door bloedeigen moeder

Zondag in Stegeman op de bres: Justin opgelicht door bloedeigen moeder
Bizarre zaak voor misdaadverslaggever

Kijktip :

Zondagavond (24 januari) is de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Stegeman op de bres te zien op SBS6. Dit keer helpt de onbevreesde misdaadbestrijder Justin, die werd opgelicht door zijn bloedeigen moeder Bianca.

Stegeman op de bres gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Schrijnend verhaal
Stegeman ontmoet Justin, die hem het schrijnende verhaal vertelt - dat eigenlijk te bizar voor woorden is. Bianca blijkt achter de rug van Justin om een creditcard op zijn naam aangevraagd te hebben. Hiermee heeft ze allerlei schulden gemaakt, die bij elkaar opgeteld in de tienduizenden euro's lopen.

Meer slachtoffers
Helaas staat Justins verhaal niet op zichzelf, want er zijn meer slachtoffers gevallen. Bianca heeft ook haar eigen ouders en een goede vriend opgelicht. Daarom schakelt Justin de hulp van Alberto Stegeman in. Hij wil dat zijn moeder wordt aangepakt en hoopt op een straf. Ook droomt Justin van een schuldenvrij leven.

Stegeman op de bres is elke zondag om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Stegeman op de bres terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Stegeman op de bres: Justin opgelicht door bloedeigen moeder of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier