Zondag in 40 jaar TV Show: Ivo Niehe spreekt met vrouw en dochters Herman Brood

Zondag in 40 jaar TV Show: Ivo Niehe spreekt met vrouw en dochters Herman Brood
Herinneringen aan markante muzikant

Kijktip :

In de reeks 40 jaar TV Show staat Ivo Niehe deze week stil bij Herman Brood, de markante muzikant en kunstenaar uit Zwolle die in 2001 overleed. En verder aandacht voor de vele honderdjarigen die Niehe in zijn show heeft gehad.

40 jaar TV Show gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv.

Hilton
Niehe gaat op bezoek bij Xandra Brood, de weduwe van Herman, en hun dochters Lola en Holly Mae. Samen halen ze herinneringen op aan de legendarische zanger, die we kennen van hits als 'Saturday Night' en 'Never Be Clever'. Xandra en Holly Mae vertellen hoe ze ruim negentien jaar geleden, in de pauze van een circusvoorstelling, te horen kregen dat Herman van het dak van het Hilton Hotel in Amsterdam was gesprongen.

Honderdjarigen
Verder is er een terugblik te zien op de gesprekken van Niehe met honderdjarigen, die met enige regelmaat bij hem aan tafel verschenen. Hierbij is er ook aandacht voor Jo van Schaik, die besluit naar aanleiding van de reacties op de uitzendingen waarin zij te zien was "nog een paar jaartjes extra te willen blijven leven". En dat is gelukt: uiteindelijk werd ze 107.

40 jaar TV Show is elke zondag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van 40 jaar TV Show terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag in 40 jaar TV Show: Ivo Niehe spreekt met vrouw en dochters Herman Brood of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier