Nieuwe komische mystery-serie De Shaq start maandag op België Eén

Nieuwe komische mystery-serie De Shaq start maandag op België Eén
Personal trainer Shaq komt in de problemen

Kijktip :

Vanaf maandag 25 januari zendt België Eén vier avonden op rij de komische muder mystery-serie De Shaq uit. De serie gaat over personal trainer Shaq, die door zijn zakenpartner wordt gevraagd om te helpen bij een 'probleempje'...

Dringende work-out
Shaq heeft een druk leven als personal trainer en wil net vertrekken voor een verrassingsweekend met zijn vriendin Olive. Op dat moment krijgt hij echter telefoon van zijn zakenpartner Marnix, die een nogal opmerkelijk verzoek heeft: hij wil graag een afspraak maken voor een dringende work-out.

Lijk
Na behoorlijk wat aandringen van de kant van Marnix, en zeer tegen de zin van Olive, gaat Shaq bij hem langs. Tijdens het klaarzetten van de training stuit Shaq echter op een bizar tafereel: er ligt een lijk in Marnix' tuinhuis. Shaq wil de vermoedelijke plaats delict zo snel mogelijk verlaten, maar dat is buiten Marnix gerekend...

De vierdelige serie De Shaq is vanaf maandag 25 januari tot en met donderdag 28 januari dagelijks rond 21.30 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe komische mystery-serie De Shaq start maandag op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier