Vrijdag bij M: Emma Wortelboer, Andries Tunru en Rob Kemps over finale De Slimste Mens

Vrijdag bij M: Emma Wortelboer, Andries Tunru en Rob Kemps over finale De Slimste Mens
De gasten van vrijdag 22 januari

Kijktip :

Vrijdagavond (22 januari) is het tijd voor de grote finale van De Slimste Mens. Emma Wortelboer, Andries Tunru en Rob Kemps blikken samen met Maarten van Rossem bij M vooruit op deze spannende strijd. En er komen meer gasten langs om te praten over allerlei onderwerpen.

Lees verder onder de video's.

De gasten in M - vrijdag 22 januari

  • Een seizoen dat alle kijkcijfersrecords vermorzelt: De Slimste Mens mag zich voegen bij de populairste quizzen uit onze tv-geschiedenis. Avond na avond weet het programma miljoenen kijkers op het puntje van de stoel te krijgen. Vanavond wordt de 'grande finale' gespeeld door Snollebollekes-zanger Rob Kemps, programmamaker Emma Wortelboer en cabaretier Andries Tunru. Hoe blijf je rustig in de Slimste Mens-stoel? En zijn er bepaalde tactieken die ze willen delen met de kijker? Samen met de godfather van het programma, Maarten van Rossem, schuiven de finalisten aan bij M!
  • Aanstaande zondag is het alweer tien jaar geleden dat Adele haar album 21 uitbracht. De plaat werd een ongekend groot succes: wereldwijd vlogen er dertig miljoen exemplaren over de toonbank, de zangeres won met dit werk twee Grammy’s, talloze andere prijzen én in Nederland is deze plaat het langstgenoteerde album óóit in de Album Top 100. Dat mag gevierd worden! Dat doen we straks bij M met radio DJ Gijs Staverman en Lisa Loïs treedt op met Someone Like You.
  • In december was nationaal rekenwonder Willem Bouman (81) te gast bij M. De vijfvoudig wereldrecordhouder hoofdrekenen had een helder doel voor ogen: Nederlanders weer aan het rekenen krijgen! Om het brein te stimuleren, stuurde hij ons met huiswerk de kerstvakantie in… Maar liefst 500 mails met potentiële oplossingen van zijn vraagstuk hebben we van jullie ontvangen. Vanavond onthult de koning van de priemgetallen de enige juiste oplossing!

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag bij M: Emma Wortelboer, Andries Tunru en Rob Kemps over finale De Slimste Mens of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier