Vrijdag bij Op1: o.a. winnaar De Slimste Mens en Matthijs van Nieuwkerk

Vrijdag bij Op1: o.a. winnaar De Slimste Mens en Matthijs van Nieuwkerk
De gasten van vrijdag 22 januari

Kijktip :

Matthijs van Nieuwkerk is vanavond te gast bij Op1 om te vertellen over de (uitgestelde) start van zijn nieuwe programma Matthijs Gaat Door. Bijna drie weken geleden liep hij corona op en dus konden de uitzendingen niet doorgaan. Hoe gaat het nu met hem? Hieronder lees je wie de andere gasten van Op1 zijn.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in Op1 - vrijdag 22 januari

  • Met torenhoge kijkcijfers is het succes van De Slimste Mens groter dan ooit. Vanavond komt er een einde aan het 17e seizoen. Eén van de drie finalisten (Andries Tunru, Emma Wortelboer of Rob Kemps) mag zich na vanavond de Slimste Mens noemen. Hij of zij is vanavond te gast bij Op1.
  • Onderzoek wijst uit dat één op de acht Nederlanders inmiddels antistoffen tegen corona in het bloed heeft.Ab Oosterhuis en Marjolein van Egmond leggen bij Op1 uit of dat gunstig is.
  • Ze is dé rijzende ster van de Nederlandse popmuziek: Froukje soorde een geweldige hit met Groter Dan Ik en afgelopen weekend won ze de Kickstart Award op Eurosonic Noorderslag. Genoeg redenen om aan tafel te zitten bij Op1.
  • Matthijs Gaat Door gaat nu écht door.Matthijs van Nieuwkerk praat vanavond over zijn nieuwe programma op zaterdagavond. Hoe gaat hij de zaterdagavond weer ouderwets gezellig maken?

Presentatie
Op1 wordt op vrijdag 22 januari gepresenteerd door Astrid Joosten en Paul de Leeuw.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur én op zondag om 22.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag bij Op1: o.a. winnaar De Slimste Mens en Matthijs van Nieuwkerk of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier