Vrijdag bij Jinek: Rico Verhoeven over zijn gevecht met Hesdy Gerges

Vrijdag bij Jinek: Rico Verhoeven over zijn gevecht met Hesdy Gerges
De gasten van vrijdag 22 januari

Kijktip :

Kickbokser Rico Verhoeven neemt het volgende week op tegen rivaal Hesdy Gerges. De twee zijn geen vrienden, want ruim een jaar geleden kregen ze het aan de stok bij een persconferentie. Rico is te gast bij Jinek, en blikt vooruit. Hieronder lees je wie er nog meer te gast is bij Jinek.

De gasten in Jinek - vrijdag 22 januari

  • Vandaag was de uitspraak in de zaak van Rik van de Rakt. De 18-jarige jongen uit Brabant werd vorig jaar het willekeurige slachtoffer van een steekpartij. Vanavond zijn de moeder en stiefvader van Rik te gast bij Jinek.
  • Rico Verhoeven en Hesdy Gerges strijden volgende week met elkaar in de ring. Een jaar geleden kregen ze het nog met elkaar aan de stok tijdens een persconferentie. Hoe kijkt Rico daarop terug?
  • 2021 moet het jaar worden waarin grote evenementen weer kunnen plaatsvinden. Maar is dat wel realistisch? Bij Jinek aan tafel zitten vanavond organisatoren van grote evenenementen: Maurits Hendriks van NOC NSF, Sietse Bakker van het Eurovisie Songfestival en Gijs de Jong van de KNVB.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag bij Jinek: Rico Verhoeven over zijn gevecht met Hesdy Gerges of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier