Fortuna Sittard - Ajax live op tv

Fortuna Sittard - Ajax live op tv
Wedstrijd in de achtiende speelronde van de Eredivisie

Sport :

Op zondag 24 januari spelen Ajax en Fortuna Sittard in de achttiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Fortuna Sittard Stadion. De wedstrijd wordt om 12.15 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Fortuna Sittard - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
Ajax heeft de laatste weken niet het meest vlekkeloze spel laten zien, maar blijft wel punten halen (bijvoorbeeld drie tegen Twente en drie tegen Feyenoord). Daarom hoeft de ploeg van Erik ten Hag zich weinig zorgen te maken op onverwacht puntenverlies.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Fortuna Sittard
De laatste keer dat Fortuna punten pakte tegen Ajax in eigen huis punten pakte was in 2002. Toen werd het 1-1. De laatste vier wedstrijden tegen Ajax werden verloren met ruime cijfers.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 11.45 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Fortuna Sittard - Ajax is zaterdag / zondag 24 januari om 12.15 uur live te zien op ESPN / ESPN 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fortuna Sittard - Ajax live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier