Topper Feyenoord - AZ live op tv

Topper Feyenoord - AZ live op tv
Topper in de achtiende speelronde van de Eredivisie

Sport :

Op zondag 24 januari spelen Feyenoord en AZ in de achttiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - AZ

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
Feyenoord stond best aardig te voetballen in de Klassieker tegen Ajax, maar liet het dan tijdens de gewonnen bekerwedstrijd tegen Heracles weer volledig lopen. Tegen de Alkmaarders moeten ze er gewoon weer staan.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.20 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Feyenoord - AZ is zondag 24 januari om 16.45 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Topper Feyenoord - AZ live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier