Pathé Trakteert Kids 23 januari: de prachtige animatiefilm Minuscule 2

Pathé Trakteert Kids 23 januari: de prachtige animatiefilm Minuscule 2
Avontuur en komedie met allerkleinste beestjes van het dierenrijk in actie

Film :

De bioscoopketen Pathé trakteert, in samenwerking met Cinekid, tot 27 januari elke dag op een familie- en kinderfilm op Pathé Thuis. Vandaag is de betoverende animatiefilm Minuscule 2 gratis beschikbaar.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Geen code nodig
In tegenstelling tot de acties in april, heb je voor deze kinderfilms geen code nodig. Wil je deze film gratis bekijken? Ga dan naar de website of app van Pathé Thuis (met je Pathé-account) en klik op 'kijk vanaf €0,-'. Vervolgens heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Wanneer je eenmaal bent begonnen heb je 48 uur om de film af te kijken.

Lees verder onder de afbeelding.

Het verhaal
Wanneer de eerste sneeuwvlokjes vallen in de vallei, is het tijd om de grote wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming de Caraïben. Tijd voor het rescueteam om in actie te komen. Een mier, een spin en een lieveheersbeestje belanden zo aan de andere kant van de wereld. Beeldschone animatie met stuntelige insecten van het kleinste soort in de hoofdrol. Minuscule 2 is alleen vandaag beschikbaar.

Bekijk waar je de film Minuscule 2 kunt streamen. Lees de komende week elke dag op Gids.tv welke films er beschikbaar komen. Deze actie loopt van 14 januari tot en met 27 januari.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pathé Trakteert Kids 23 januari: de prachtige animatiefilm Minuscule 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier