Pathé Trakteert Kids 24 januari: de komedie 100% Coco New York

Pathé Trakteert Kids 24 januari: de komedie 100% Coco New York
Met Nola Kemper en Ethan Allington

Film :

De bioscoopketen Pathé trakteert, in samenwerking met Cinekid, tot 27 januari elke dag op een familie- en kinderfilm op Pathé Thuis. Vandaag - 24 januari is de komedie 100% Coco New York gratis beschikbaar.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Geen code nodig
In tegenstelling tot de acties in april, heb je voor deze kinderfilms geen code nodig. Wil je deze film gratis bekijken? Ga dan naar de website of app van Pathé Thuis (met je Pathé-account) en klik op 'kijk vanaf €0,-'. Vervolgens heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Wanneer je eenmaal bent begonnen heb je 48 uur om de film af te kijken.

Lees verder onder de afbeelding.

coco1

Het verhaal
Het vervolg op 100% Coco uit het jaar 2017. Styletiger Coco heeft bijna zomervakantie. Terwijl haar klasgenoten jaloersmakend vertellen over hun heerlijke vakantieplannen, kijkt Coco allesbehalve uit naar de zomer met haar moeder en Hulleman op een camping in Nederland. Wat ze nog niet weet is dat ze een zomer vol fashion-avonturen op de New York Fashion School heeft gewonnen, in het bruisende en va va vooming New York! Deze film 100% Coco New York is alleen vandaag beschikbaar.

Bekijk waar je de film 100% Coco New York kunt streamen. Lees de komende week elke dag op Gids.tv welke films er beschikbaar komen. Deze actie loopt van 14 januari tot en met 27 januari.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pathé Trakteert Kids 24 januari: de komedie 100% Coco New York of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier