Kijktips voor Netflix (week 4): Snowpiercer, Suits, The White Tiger en meer

Kijktips voor Netflix (week 4): Snowpiercer, Suits, The White Tiger en meer
Kijktips voor 23 t/m 30 januari

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in januari 2021.

Kijktips van Gids.tv

Riverdale, S5 (wekelijks, 21 januari)

Netflix


Betty, Jughead, Veronica en Archie kiezen allemaal een andere toekomst te wachten staat. Zo kiezen ze voor verschillende universiteiten, wat zou betekenen dat er ineens heel veel aparte verhaallijnen ontstaan. Bekijk hier waar je Riverdale kunt streamen.

Lees hier onze recensie van Riverdale seizoen 5.

Fate: The Winx Saga, S1 (22 januari)

Netflix


vijf elfjes op Alfea, een magische kostschool in de bovennatuurlijke wereld. Daar leren ze hun magische krachten optimaal te gebruiken, terwijl ze ondertussen kampen met liefdesontwikkelingen, rivaliteit en de monsters die hun bestaan bedreigen. Lees hier waar je vanaf 22 januari Fate: The Winx Saga kunt kijken.

Lees hier onze recensie van Fate: The Winx Saga seizoen 1.

The White Tiger (22 januari)

Netflix


Balram schopt het tot chauffeur van de zeer rijke Ashok en diens vrouw Pinky Madam die hij zo goed als hij kan dient, zoals hem door de maatschappij wordt opgelegd. Maar wanneer hij verraden wordt, beseft hij hoe ver de hogere kaste wil gaan om zichzelf te beschermen. Lees hier waar je The White Tiger kunt kijken.

Lees hier onze recensie van The White Tiger.

Suits, S8b (23 januari)

Netflix


In het nieuwe seizoen zien we nieuwe gezichten en daarmee een nieuwe dynamiek in dit langlopende verhaal. Opnieuw zullen tegenstanders van het advocatenkantoor zich uit allerlei hoeken onthullen om Harvey en co onderuit te halen. Bekijk hier waar je Suits kunt kijken.

Snowpiercer, S2 (wekelijks, 26 januari)

Netflix


De serie speelt zich af in een bevroren wereld, waar de laatste mensen zich aan boord van een non-stop rijdende trein bevinden. Aan boord is een klassensysteem ontstaan, waarbij de lagere klasse in opstand dreigt te komen. Bekijk hier waar je Snowpiercer kunt streamen.

50M2 (27 januari)

Netflix


Een tweede kans krijgen is gemakkelijk, maar er gebruik van maken is moeilijker dan je denkt. Gölge doet het vuile werk van Servet Nadir, door wie hij is opgevoed. Hij, die zich niets van zijn jeugd herinnert, jaagt de foto na die hem met zijn verleden verbindt. Bekijk hier waar je vanaf 27 januari 50M2 kunt streamen.

The Penguin Bloom (27 januari)

Netflix


Sam Bloom was ooit betrokken bij een ongeluk dat ze maar net wist te overleven. Sindsdien moet ze verlamd door het leven. Wanneer zij en haar echtgenoot Cameron op een gewonde ekster stuiten besluiten ze deze te adopteren... Lees hier waar je The Penguin Bloom kunt kijken.

The Dig (29 januari)

Netflix


Vlak voordat Europa uitbarst in oorlog huurt een rijke weduwe, gespeeld door Mulligan, een amateurarcheoloog (Fiennes) in, om de grafheuvels op haar landgoed te onderzoeken. Als ze een bijzondere ontdekking doen over het verleden van Engeland, gaat iedereen zich bemoeien met wat er nog meer in de aarde verborgen zou kunnen liggen. Lees hier waar je vanaf 29 januari The Dig kunt kijken.

Below Zero (29 januari)

Netflix


Op een eenzame weg wordt een gevangenistransport op brute wijze aangevallen. Martin, de politieagent die aan het rijden was, overleeft het drama en versterkt zijn positie terwijl de oplichters een manier zoeken om hem af te maken. Lees hier waar je Below Zero kunt kijken.

We Are The Brooklyn Saints (29 januari)

Netflix


Een jeugdprogramma American Football in Brooklyn en zijn onbaatzuchtige coaches bieden een veilige haven voor kinderen om te strijden en lessen te leren die hen ver in het leven zullen brengen. Lees hier waar je We Are The Brooklyn Saints kunt streamen.

Finding Ohana (29 januari)

Netflix


Een zomer op het platteland van Oahu neemt een opwindende wending voor een broer en zus uit Brooklyn wanneer een dagboek dat wijst op een lang vervlogen schat hen op een episch avontuur zet met nieuwe vrienden, en hen ertoe aanzet om opnieuw verbinding te maken met hun Hawaiiaanse erfgoed. Lees hier waar je Finding Ohana kunt kijken.

Verder op Netflix

  • Daughter From Another Mother, S1 (20 januari)
  • Busted!, S3 (22 januari)
  • So My Grandma’s a Lesbian! (22 januari)
  • I Still Believe (22 januari)
  • The Uncanny Counter, S1 (31 januari)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijktips voor Netflix (week 4): Snowpiercer, Suits, The White Tiger en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier