Kijktips voor week 4: Mocro Maffia, Snowpiercer, The Nest en meer

Kijktips voor week 4: Mocro Maffia, Snowpiercer, The Nest en meer
Deze films & series zijn nieuw tussen 23 en 30 januari

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in januari 2021.

Fate: The Winx Saga, S1 (22 januari)

Netflix


vijf elfjes op Alfea, een magische kostschool in de bovennatuurlijke wereld. Daar leren ze hun magische krachten optimaal te gebruiken, terwijl ze ondertussen kampen met liefdesontwikkelingen, rivaliteit en de monsters die hun bestaan bedreigen. Lees hier waar je vanaf 22 januari Fate: The Winx Saga kunt kijken.

Lees hier onze recensie van Fate: The Winx Saga seizoen 1.

The White Tiger (22 januari)

Netflix


Balram schopt het tot chauffeur van de zeer rijke Ashok en diens vrouw Pinky Madam die hij zo goed als hij kan dient, zoals hem door de maatschappij wordt opgelegd. Maar wanneer hij verraden wordt, beseft hij hoe ver de hogere kaste wil gaan om zichzelf te beschermen. Lees hier waar je The White Tiger kunt kijken.

Lees hier onze recensie van The White Tiger.

I Still Believe (22 januari)

Netflix


Het verhaal gaat over de rockster Jeremy Camp. Hij leidt een christelijk leven samen met zijn vrouw Melissa. Wanneer zij niet veel later komt te overlijden moet hij een zwaar verdriet verwerken dat hij meeneemt in zijn eerste liedjes. In zijn rouw verliest hij evenwel nooit de hoop in zijn geloof. Lees hier waar je I Still Believe kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van I Still Believe.

The Book of Life (22 januari)

Disney Plus


Manolo is een jongen die twijfelt of hij zijn hart zal volgen of zal voldoen aan de verwachtingen van zijn familie. Voordat hij een van die paden kiest begint hij aan een avontuur dat hem door drie wonderbaarlijke werelden zal leiden, waarbij hij zijn grootste angsten onder ogen zal moeten zien. Lees hier waar je The Book of Life kunt kijken.

Star Trek: Lower Decks (22 januari)

Prime Video


De animatieserie speelt zich af in het jaar 2380 en volgt de bemanning van een van de minst belangrijke schepen binnen de Starfleet: de U.S.S. Cerritos. De vele crewleden proberen hun werk en hun sociale levens te balanceren, terwijl het schip regelmatig wordt opgeschrikt door vreemde verschijnselen. Lees hier waar je vanaf 22 januari Star Trek: Lower Decks kunt streamen.

Django Unchained (22 januari)

Videoland


Met deze ode aan de spaghettiwestern levert een Tarantino een memorabele toevoeging aan zijn oeuvre af, die helaas te lang is geworden voor zijn eigen bestwil. De avontuurlijke schelmenhumor van twee premiejagers, staat in schril contrast met het mensonterende geweld van de slavernij. Lees hier waar je Django Unchained kunt kijken.

The Boy (23 januari)

Videoland


Het verhaal gaat over Greta. Zij is een jonge Amerikaanse vrouw die een baan aanneemt als kinderjuffrouw in een afgelegen Engels dorpje. Ze komt terecht bij een opmerkelijk gezin met het verzoek om op een levensechte pop te passen. Lees hier waar je The Boy kunt kijken.

Suits, S8b (23 januari)

Netflix


In het nieuwe seizoen zien we nieuwe gezichten en daarmee een nieuwe dynamiek in dit langlopende verhaal. Opnieuw zullen tegenstanders van het advocatenkantoor zich uit allerlei hoeken onthullen om Harvey en co onderuit te halen. Bekijk hier waar je Suits kunt kijken.

Bekijk ook: alle kijktips voor Netflix in week 4.

Euphoria Special: deel 2 (25 januari)

Ziggo Movies & Series (X)L


In het eerste deel (dat in december verscheen) zagen we hoe een door Jules in de steek gelaten Rue (Zendaya) rond de feestdagen een intiem gesprek voerde met ex-junk Ali. In het tweede deel staat Jules centraal, die nu op haar beurt rond de feestdagen terugblikt op alles wat er het afgelopen jaar is gebeurd.

Snowpiercer, S2 (wekelijks, 26 januari)

Netflix


De serie speelt zich af in een bevroren wereld, waar de laatste mensen zich aan boord van een non-stop rijdende trein bevinden. Aan boord is een klassensysteem ontstaan, waarbij de lagere klasse in opstand dreigt te komen. Bekijk hier waar je Snowpiercer kunt streamen.

50M2 (27 januari)

Netflix


Een tweede kans krijgen is gemakkelijk, maar er gebruik van maken is moeilijker dan je denkt. Gölge doet het vuile werk van Servet Nadir, door wie hij is opgevoed. Hij, die zich niets van zijn jeugd herinnert, jaagt de foto na die hem met zijn verleden verbindt. Bekijk hier waar je vanaf 27 januari 50M2 kunt streamen.

The Penguin Bloom (27 januari)

Netflix


Sam Bloom was ooit betrokken bij een ongeluk dat ze maar net wist te overleven. Sindsdien moet ze verlamd door het leven. Wanneer zij en haar echtgenoot Cameron op een gewonde ekster stuiten besluiten ze deze te adopteren... Lees hier waar je The Penguin Bloom kunt kijken.

The Great Escapist, S1 (27 januari)

Prime Video


Richard Hammond (The Grand Tour) krijgt een eigen serie getiteld The Escapists. Hij werkte voor de serie samen met Tory Belleci (MythBusters). De twee mannen zitten vast op een onbewoond eiland. Ze moeten met behulp van hun gezonde verstand zien te overleven en gebruiken daarbij al het materiaal dat ze op het eiland bij elkaar krijgen geschraapt. Bekijk hier waar je The Great Escapist kunt streamen.

S.W.A.T., S1-2 (28 januari)

Videoland


Politieluitenant Daniel Harrelson (gespeeld door Shemar Moore) word gevolgd. Hij maakt deel uit van de eenheid Special Weapons And Tactics. Harrelson zit gekneld tussen zijn loyaliteit aan de plek waar hij is opgegroeid en de leden van het S.W.A.T.-team.. Bekijk hier waar je S.W.A.T. kunt streamen.

Captain Phillips (29 januari)

Videoland


Het Amerikaanse vrachtschip MV Maersk Alabama wordt in 2009 vlak voor de Somalische kust overvallen door een kleine boot met piraten die uit het niets opduikt. De bemanning kan de aanval niet afweren, maar de kapitein Phillips zet alles op alles om zijn bemanningsleden te beschermen. Lees hier waar je Captain Phillips kunt kijken.

Mocro Maffia, S3 (29 januari)

Videoland


Mocro Maffia gaat over de opkomst van een nieuwe generatie criminelen in de Amsterdamse onderwereld. De hoofdpersonen zijn de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Lees hier waar je Mocro Maffia kunt streamen.

The Nest (29 januari)

NPO Plus


Het leven lijkt Dan (Martin Compston) en Emily (Sophie Rundle) toe te lachen: ze zijn dol op elkaar, wonen in een enorme villa in Glasgow en hebben financieel niets te klagen. Maar een onvervulde kinderwens speelt een grote rol in hun leven. Wanneer opeens een tiener in hun leven opduikt, zet dat het leven van Dan en Emily op zijn kop. Bekijk hier waar je The Nest kunt streamen.

Vanaf 29 januari is de hele serie te zien op NPO Plus. Vanaf 5 februari wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start.

The Dig (29 januari)

Netflix


Vlak voordat Europa uitbarst in oorlog huurt een rijke weduwe, gespeeld door Mulligan, een amateurarcheoloog (Fiennes) in, om de grafheuvels op haar landgoed te onderzoeken. Als ze een bijzondere ontdekking doen over het verleden van Engeland, gaat iedereen zich bemoeien met wat er nog meer in de aarde verborgen zou kunnen liggen. Lees hier waar je vanaf 29 januari The Dig kunt kijken.

Below Zero (29 januari)

Netflix


Op een eenzame weg wordt een gevangenistransport op brute wijze aangevallen. Martin, de politieagent die aan het rijden was, overleeft het drama en versterkt zijn positie terwijl de oplichters een manier zoeken om hem af te maken. Lees hier waar je Below Zero kunt kijken.

We Are The Brooklyn Saints (29 januari)

Netflix


Een jeugdprogramma American Football in Brooklyn en zijn onbaatzuchtige coaches bieden een veilige haven voor kinderen om te strijden en lessen te leren die hen ver in het leven zullen brengen. Lees hier waar je We Are The Brooklyn Saints kunt streamen.

Finding Ohana (29 januari)

Netflix


Een zomer op het platteland van Oahu neemt een opwindende wending voor een broer en zus uit Brooklyn wanneer een dagboek dat wijst op een lang vervlogen schat hen op een episch avontuur zet met nieuwe vrienden, en hen ertoe aanzet om opnieuw verbinding te maken met hun Hawaiiaanse erfgoed. Lees hier waar je Finding Ohana kunt kijken.

Palmer (29 januari)

Apple TV+


Eddie Palmer keert na jaren in de gevangenis terug naar huis om zijn leven opnieuw op te bouwen. Hij vormt een onwaarschijnlijke band met een verstoten jongen uit een probleemgezin, maar Eddie's verleden dreigt zijn nieuwe leven en familie te ruïneren. Bekijk hier waar je Palmer kunt kijken.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijktips voor week 4: Mocro Maffia, Snowpiercer, The Nest en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier