Serierecensie: Bonding seizoen 2 is minder humor en een kleine traan

Serierecensie: Bonding seizoen 2 is minder humor en een kleine traan
Zoe Levin en Brendan Scannell zetten goede rollen weg

Film :

Vanaf 27 januari staat het tweede seizoen van Bonding op Netflix. De grappen van het eerste seizoen zorgen voor flink wat bizarre situaties. Worden die situaties dit seizoen nog erger? Lees hier de recensie van Bonding seizoen 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Dominatrix
Een New Yorkse studente die bijklust als dominatrix, zet haar 'gay best friend' van de middelbare school in als haar assistent. Hun professionele relatie zet stappen in hun vriendschap, maar wat nog belangrijker is, helpt hen zichzelf te vinden.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Bonding zet in dit tweede seizoen duidelijk in op een serieuzere aanpak. Zo is de humor duidelijk minder dan het eerste seizoen en verliest de serie een beetje de komedie. Daartegenover staat een duidelijkere verhaallijn, meer karakterontwikkeling en een boodschap die een stuk duidelijker overkomt. Deze recensent betrapt zich zelfs op een klein traantje. De humor is op een lager pitje gezet en dat stelt toch wel teleur. 3 sterren.

Cast
Zoe Levin en Brendan Scannell spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Rightor Doyle (Young Adult).

Vanaf 20 januari 2021 is Bonding seizoen 2 te streamen op Netflix. Genre: Komedie. IMDb-score: 7,2.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Bonding seizoen 2 is minder humor en een kleine traan of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier