Adoptiekind reist met ouder door geboorteland in Eindelijk Thuis

Adoptiekind reist met ouder door geboorteland in Eindelijk Thuis
Nieuw programma op tijdstip Spoorloos

Nieuws :

Op het tijdstip van Spoorloos komt NPO 1 met een nieuw programma in hetzelfde genre. In Eindelijk Thuis gaan adoptiekinderen echter niet op zoek naar hun biologische ouders, maar gaan ze met één van hun adoptieouders op reis naar het land van herkomst.

Presentator Daan Nieber reist in zes afleveringen door Sierra Leone, Sri Lanka, Colombia, Indonesië en Suriname. Iedere week staat het avontuur van één ouder-kindkoppel in één land centraal. Geadopteerden worstelen vaak op een bepaald punt in hun leven met hun identiteit. Waar kom ik vandaan? Hoe had mijn leven eruit gezien als ik niet geadopteerd was? Hoe ziet de plek eruit waar ik ooit ten vondeling ben gelegd?

Daan Nieber

In Eindelijk Thuis gaan ze op zoek naar antwoorden door zich onder te dompelen in de cultuur van het land van herkomst en plaatsen uit het verleden te bezoeken, zoals het weeshuis waar het leven van de adoptieouder en het adoptiekind ooit samen begon.

Eindelijk Thuis is vanaf maandag 26 februari wekelijks om 21:15 uur te zien op NPO 1.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Adoptiekind reist met ouder door geboorteland in Eindelijk Thuis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen