Dramafilm I Still Believe met Riverdale-acteur K.J. Apa staat nu op Netflix

Dramafilm I Still Believe met Riverdale-acteur K.J. Apa staat nu op Netflix
Geloof, hoop en liefde met veel drama

Kijktip :

Het is dit weekend feest voor de fans van de acteur K.J. Apa. Terwijl de eerste aflevering van Riverdale nu op Netflix staat, heeft de streamingdienst op 24 januari ook de prachtige (christelijke) dramafilm I Still Believe toegevoegd. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal: zakdoeken paraat!

Lees hier onze filmrecensie van I Still Believe

Some Stars Shine Brighter Than Others
De film vertelt het inspirerende, waargebeurde verhaal van rockster Jeremy Camp (K.J. Apa). Hij wordt smoorverliefd op Melissa (Britt Robertson) en zijn carrière verloopt geweldig, totdat er bij Melissa kanker wordt geconstateerd. De film laat zien hoe één liefde je leven kan veranderen, maar ook hoe één leven de wereld kan veranderen.

Acteur K.J. Apa als rockster Jeremy Camp in de film 'I Still Believe'

Lees hier welke films je deze week nieuw kunt streamen op Netflix.

Zin in een dramatisch verhaal (dat aanvoelt als een luxe en mierzoete woensdagavond-televisiefilm)? Dan zit je met deze tragische muziekfilm zeker goed. Naast K.J. Apa en Britt Robertson is ook zangeres en actrice Shania Twain in deze film te zien.

Vanaf 24 januari 2021 is de film I Still Believe te streamen op Netflix. Genre: Biografie, Drama, Muziek. IMDb-score 6,5.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dramafilm I Still Believe met Riverdale-acteur K.J. Apa staat nu op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier