Zondag bij Op1: Blokker-CEO Michiel Witteveen over coronasteun

Zondag bij Op1: Blokker-CEO Michiel Witteveen over coronasteun
De gasten van zondag 24 januari

Kijktip :

Michiel Witteveen, CEO van onder andere Blokker is boos. Zijn keten had het al zwaar en in de huidige lockdown is dat er niet beter op geworden. Hij voelt zich niet genoeg gesteund door de overheid. Bij Op1 doet hij zijn verhaal. Hieronder zie je wie de ander gasten van Op1 zijn.

De tekst gaat door onder de video's

Gasten in Op1 van zondag 24 januari

  • Amer Alomari helpt Arabisch sprekende Nederlanders met het begrijpen van het laatste coronanieuws. Dat doet hij door persconferenties te vertalen, en te helpen met het begrijpen van nieuwsberichten. Hij vertelt zijn inspirerende verhaal bij Op1.
  • Rellen vandaag in Amsterdam en Eindhoven, nadat illegale demonstraties tegen de coronamaatregelen door de politie werden beëindigd. In de laatste stad werden door relschoppers op grote schaal vernietigingen aangericht en moest de politie met waterkanonnen en traangas ingrijpen. Bij Op1 vertelt verslaggever Jan Peels van Omroep Brabant wat zich in Eindhoven afspeelde, bellen we met voorzitter van het veiligheidsberaad Hubert Bruls en schuiven politiechef Frank Paauw en terreurexpert Jelle van Buuren aan over de volkswoede van vandaag.
  • Met de avondklok is misschien wel de zwaarste coronamaatregel opgelegd. En daarom hebben we wat positieve beelden nodig.Eppo van Nispen tot Sevenaer, van Beeld en Geluid gaat daarvoor zorgen. Hij dook het archief in op zoek naar hoopvolle beelden. Vanavond bij Op1 zie je of hij daarin geslaagd is.
  • Michiel Witteveen vindt dat de coronasteun van de overheid niet genoeg is voor grote bedrijven om het hoofd boven water te houden. Daar is hij boos over. Hij legt uit wat er volgens hem nog moet gebeuren.

Presentatie
De presentatie van Op1 is op zondag 24 januari in handen van Talitha Muusse en Sven Kockelmann.

Op1 is elke werkdag, elke zondag en sporadisch op zaterdag om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt iedere aflevering en de interessantste fragmenten van Op1 terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag bij Op1: Blokker-CEO Michiel Witteveen over coronasteun of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier