Pathé Trakteert Kids 25 januari: superheldenfilm Antboy

Pathé Trakteert Kids 25 januari: superheldenfilm Antboy
Een Cinekid Festival Top 100 klassieker!

Film :

De bioscoopketen Pathé trakteert, in samenwerking met Cinekid, twee weken lang elke dag op een familie- en kinderfilm op Pathé Thuis. Vandaag (maandag 25 januari) is de jeugdfilm Antboy gratis beschikbaar.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Geen code nodig
In tegenstelling tot de acties in april, heb je voor deze kinderfilms geen code nodig. Wil je deze film gratis bekijken? Ga dan naar de website of app van Pathé Thuis (met je Pathé-account) en klik op 'kijk vanaf €0,-'. Vervolgens heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Wanneer je eenmaal bent begonnen heb je 48 uur om de film af te kijken.

Lees verder onder de afbeelding.

Acteur Oscar Dietz in de jeugdfilm 'Antboy'

Het verhaal
De 12-jarige jongen Pelle wordt per ongeluk gebeten door een mier, waardoor hij onvoorspelbare superkrachten krijgt. Met behulp van zijn vriend, de stripboekennerd Wilhelm, creëert Pelle een uiterst geheime identiteit als lokale misdaadbestrijder. Wanneer 'The Flea' ten tonele verschijnt moet Antboy de uitdaging aangaan om de gevaarlijke superschurk te bestrijden. De Deense jeugdfilm Antboy is alleen vandaag gratis beschikbaar.

Bekijk hier waar je de film Antboy kunt streamen. Lees de aankomende twee weken op Gids.tv welke films er beschikbaar komen. Deze actie loopt van 14 januari tot en met 27 januari.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Pathé Trakteert Kids 25 januari: superheldenfilm Antboy of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier