The Resident seizoen 4 start dinsdag 26 januari op FOX

The Resident seizoen 4 start dinsdag 26 januari op FOX
Nieuw seizoen van ziekenhuisserie

Kijktip :

Vanaf dinsdag 26 januari is het nieuwe, vierde seizoen van de Amerikaanse drama- en ziekenhuisserie The Resident te zien op FOX. Hierin volgen we de strenge, maar briljante dokter Conrad, die een idealistische jonge co-assistent laat zien wat zich écht achter de gordijnen van het ziekenhuis afspeelt.

Coronacrisis
De eerste aflevering van het vierde seizoen staat volledig in het teken van de coronapandemie, die de wereld nog steeds beheerst. Een begintitel vermeldt dat de episode zich in de toekomst afspeelt, op het moment dat de coronacrisis in het verleden ligt. Ook van de medewerkers in het Chastain-ziekenhuis wordt het uiterste gevraagd als ze worden overspoeld met een golf van COVID-patiënten.

Besmettingen
Ondertussen proberen ze uit alle macht hun geliefden tegen het dodelijke virus te beschermen, maar toch raken er medewerkers besmet - zoals verpleegster Hundley, wiens gezondheid in rap tempo achteruitgaat, en Kit Voss. Ook Devons vader, een taxichauffeur, raakt besmet. Zal hij, op zijn leeftijd, het virus wel overleven? Ondertussen krijgen we ook beelden uit de toekomst te zien, van het huwelijk van Conrad en Nic.

Het vierde seizoen van The Resident is vanaf dinsdag 26 januari wekelijks om 20.10 uur te zien op FOX. Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Resident seizoen 4 start dinsdag 26 januari op FOX of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier