Vanavond op tv: start Hunted VIPS, live special Klimaattop NL en meer

Vanavond op tv: start Hunted VIPS, live special Klimaattop NL en meer
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 25 januari

Kijktip :

Vanaf vanavond is Hunted alweer terug met een nieuw seizoen, maar deze reeks wordt bijzonder: het is de eerste keer dat er bekende Nederlanders meedoen aan het programma. Verder onder meer de live special NOS Klimaattop NL. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 25 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Hunted VIPS

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

Voor het eerst gaat een aantal bekende Nederlanders het Hunted-experiment aan. Vier duo's proberen uit handen te blijven van het opsporingsteam in het programma Hunted VIPS. De vier duo's van BN'ers krijgen de opdracht om zeven dagen op de vlucht te blijven zonder gepakt te worden. Voor hen wordt het spel anders dan voor onbekende Nederlanders. Is het een voordeel is juist een nadeel dat ze bekend zijn?


Live: NOS Klimaattop NL

NPO 2
NPO 2
20:30 uur

De live-uitzending NOS Klimaattop NL, vanuit het Waddencentrum op de Afsluitdijk, is vanavond te zien vanwege de internationale klimaattop van 25 en 26 januari in Den Haag. Herman van der Zandt en weerman en polair meteoroloog Peter Kuipers Munneke laten zien waar we nu staan als het gaat om klimaatverandering en onze mogelijke toekomst. Het doel van de top is zorgen dat de wereld beter is voorbereid op de gevolgen van klimaatverandering.


Tv-première: Mortal Engines

NET 5
NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de tv-première van de spectaculaire film Mortal Engines te zien. In een post-apocalyptische wereld woont de mensheid in kolossale steden die over de aarde rollen. Grote steden plunderen de kleine steden voor brandstof. De voortvluchtige Hestar Shaw wil de toekomst veranderen.


Terug: Radar

NPO 1
NPO 1
20:35 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Radar, het consumentenprogramma waarin Antoinette Hertsenberg misstanden aan de kaak stelt en consumentenaangelegenheden onderzoekt. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat het onder andere over geannuleerde vakanties door corona. Wat gebeurt er met de reisvouchers? In theorie moeten organisaties ons na een jaar terugbetalen, maar gaat dat ook gebeuren?


Nieuw: De Shaq

Eén
Eén
21:25 uur

In de vierdelige komische murder-mysteryserie De Shaq wordt personal trainer Shaq door zijn zakenpartner gevraagd om hem te helpen met een ‘probleempje’, waar hij moeilijk van kan vluchten. Wanneer personal trainer Shaq op het punt staat om op verrassingsweekend te vertrekken met zijn vriendin Olive, krijgt hij telefoon van zijn zakenpartner Marnix, die om een dringende work-out smeekt.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start Hunted VIPS, live special Klimaattop NL en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier