Dinsdag in The Sky Is the Limit: Igor heeft rapcarrière op het platteland

Dinsdag in The Sky Is the Limit: Igor heeft rapcarrière op het platteland
Een kijkje in het leven van Nederlandse miljonairs

Kijktip :

Dinsdagavond (26 januari) is de tweede aflevering van de realityserie The Sky Is the Limit: rijk en succesvol in Nederland te zien op SBS6. Opnieuw zullen de monden van de kijkers regelmatig openvallen bij het zien van zoveel bizarre bling-bling.

The Sky Is the Limit: rijk en succesvol in Nederland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Rapcarrière
Igor lijkt na één aflevering al de publiekslieveling van The Sky Is the Limit te worden. Samen met zijn prachtige, dertig jaar jongere vriendin Andrea zorgt de excentrieke Igor voor de nodige hilarische taferelen. Dat is in de tweede aflevering niet anders: de miljonair blijkt van alle markten thuis te zijn en heeft zelfs een rapcarrière op het platteland...

Lees verder onder de video's.

Rolls-Royce
Verder is er in deze aflevering ook weer aandacht voor schoenenkoningin Zeynep. Zij bestiert een eigen modeschool en weet daarom als geen ander hoe belangrijk het is om in je studenten te geloven. Daarnaast krijgen we ook een kijkje in het leven van Kelvin. Hij drinkt champagne in bad en rijdt met zijn Rolls-Royce - ter waarde van twee ton - door wereldstad Londen.

The Sky Is the Limit: rijk en succesvol in Nederland is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Sky Is the Limit: rijk en succesvol in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in The Sky Is the Limit: Igor heeft rapcarrière op het platteland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier