Tijl Beckand presenteert nieuw programma De Verraders op RTL 4 vanaf 13 maart

Tijl Beckand presenteert nieuw programma De Verraders op RTL 4 vanaf 13 maart
RTL-versie van Wie is de Mol?

Nieuws :

RTL 4 komt vanaf zaterdag 13 maart met een nieuwe spelshow: De Verraders. In dit meeslepende en psychologische avontuur vol leugens, manipulatie en verraad komen achttien bekende Nederlanders samen voor een spel waarin ze samen de grote zilverschat kunnen winnen - maar er zijn ook verraders in het spel. Wie is de Mol? 2.0, dus.

De Verraders gemist? Kijk vanaf 13 maart elke aflevering terug via Gids.tv.

Kasteel
De opnames van De Verraders vinden plaats in een sfeervol kasteel in Zuid-Limburg, waar de drie verraders binnen de groep proberen om zelf met de buit naar huis te gaan, de groep tegen elkaar op te zetten en elke nacht een medekandidaat te 'vermoorden'. Aan de getrouwen de taak om de verraders op tijd te ontmaskeren en ze via een dagelijks terugkerende Raad weg te stemmen. Maar zitten ze wel op het juiste spoor? Dat is, net als bij Wie is de Mol?, de grote vraag.

Lees hier wie de eerste zes kandidaten van De Verraders zijn.

Extra kennis
In tegenstelling tot die andere grote spelshow weet je als kijker nu wél wie de verraders zijn en dat brengt extra veel spanning met zich mee. Weten ze uit handen van de getrouwen te blijven? De psychologische strijd gaat 24 uur per dag door, maar elke dag is er een korte wapenstilstand om samen een missie uit te voeren. Hierin heeft iedereen hetzelfde belang: zo veel mogelijk zilver winnen. Dat kan door puzzels op te lossen, spannende uitdagingen aan te gaan en fysieke inspanning te leveren.

Het nieuwe programma De Verraders is vanaf zaterdag 13 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tijl Beckand presenteert nieuw programma De Verraders op RTL 4 vanaf 13 maart of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier