Spetterende actiefilm The Bourne Ultimatum dinsdag te zien op Veronica

Spetterende actiefilm The Bourne Ultimatum dinsdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Amazon Prime en Netflix

Kijktip :

In 2007 kwam de fantastische Jason Bourne-trilogie ten einde met het sublieme slotstuk The Bourne Ultimatum. In deze spetterende actiefilm haalt Matt Damon nog één keer alles uit de kast als de opgejaagde Bourne. De film is dinsdag te zien op Veronica en je kunt The Bourne Ultimatum streamen via onder meer Amazon Prime en Netflix.

Het verhaal
Jason Bourne ontdekt steeds meer puzzelstukjes die hem informatie geven over zijn verleden. Zijn woede is alleen nog maar verder aangewakkerd door de moord op zijn vriendin, en hij wordt steeds roekelozer. Bourne laat zich echter niet uit het veld slaan door nieuwe kogelregens of professioneel getrainde huurmoordenaars. Hij komt steeds dichter bij de verantwoordelijken voor zijn verschrikkelijke verleden, en reist opnieuw de halve wereld over voor informatie. Hij krijgt bovendien hulp uit onverwachte hoek.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★½
Het is altijd gevaarlijk om te zeggen, maar The Bourne Ultimatum is misschien wel het beste actiespektakel van het eerste decennium van de 21ste eeuw. Het buitengewoon intelligente script staat de knallende actie niet in de weg, en de Bourne-films gaan simpelweg nooit vervelen. Damon acteert opnieuw uitstekend, evenals Joan Allen als Pamela Landy. Aan het eind duikt ook acteerlegende Albert Finney nog even op. The Bourne Ultimatum won drie Oscars: Beste Geluid, Beste Geluidseffecten en Beste Montage.

Cast
Naast Matt Damon (Ford v Ferrari) en Julia Stiles (Hustlers) zijn ook David Strathairn (Lincoln) en Scott Glenn (Training Day) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Paul Greengrass (Captain Phillips).

The Bourne Ultimatum (2007) wordt beoordeeld met een 8,0 op IMDb en is dinsdag 23 november om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: actie, thriller. Speelduur: 115 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Spetterende actiefilm The Bourne Ultimatum dinsdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV