Maandag bij M: Jan Struijs (Politiebond) en journalisten over avondklok-rellen

Maandag bij M: Jan Struijs (Politiebond) en journalisten over avondklok-rellen
De gasten van maandag 25 januari

Kijktip :

Dit weekend vonden op verschillende plekken in Nederland rellen plaats als ‘demonstratie’ tegen de avondklok. Bij M wordt er uitgebreid nagepraat over deze gewelddadige protesten met Jan Struijs, voorzitter van de Nederlandse Politie Bond, en andere gasten.

Lees verder onder de video's.

De gasten in M - maandag 25 januari

  • Het is een dag na de rellen in onder andere Amsterdam, Eindhoven, Tilburg en Den Haag. Afgelopen weekend konden we allemaal zien hoe 'demonstranten' zorgden voor vernielingen op verschillende plekken in het land. Ook na negen uur werden de straten niet met rust gelaten. Straks bij M wordt hierover gepraat met Jan Struijs; voorzitter van de Nederlandse Politie Bond, parlementair verslaggever Lamyae Aharouay, hoofdredacteur van Omroep Brabant Renzo Veenstra en eindredacteur bij RTL Nieuws Betty Glas.
  • Straatmeubilair, ziekenhuisramen en winkels moesten het ontgelden afgelopen weekend. Maar wie zijn deze relschoppers? En wat beweegt hen? Margriet van der Linden praat hierover met schrijver Matthias Declercq, Nieuwsuur-verslaggever Rudy Bouma en AD-Hoofdredacteur Hans Nijenhuis.
  • ''Ik wil het gewoon heel graag heel goed doen voor heel veel mensen'', vertelt Tom Dumoulin (30). Dit weekend maakt hij bekend voorlopig te stoppen met wielrennen. Het is niet zijn lichaam maar de prestatiedruk die te veel werd voor de Giro-winnaar. Het is het voorlopige einde van 'Le papillon de Maastricht'. Vandaag schuiven journalisten en wielerfans Erik Dijkstra en Thijs Zonneveld aan.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag bij M: Jan Struijs (Politiebond) en journalisten over avondklok-rellen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV