Maandag in Jinek: Peter R. de Vries over illegale handel vanuit GGD-lek

Maandag in Jinek: Peter R. de Vries over illegale handel vanuit GGD-lek
De gasten van maandag 25 januari

Kijktip :

Uit een onderzoek van RTL Nieuws blijkt dat persoonsgegevens niet veilig zijn in het coronasysteem van de GGD. Deze worden illegaal verhandeld. Peter R. de Vries vertelt hierover bij Jinek. Hieronder lees je wie er nog meer te gast zijn.

De gasten in Jinek - maandag 25 januari

  • “Mijn stad huilt en ik ook”, sprak burgemeester John Jorritsma van Eindhoven gisteren, na de hevige avondklokrellen in zijn stad. Hoe nu verder? Vanavond reageren Jorritsma en politiechef Wilbert Paulissen van politie Oost-Brabant op de rellen.
  • De avondklokrellen van afgelopen weekend schokten Nederland. Voor vanavond zijn er ook weer noodverordeningen van kracht. Wie zijn deze relschoppers? We praten erover met terrorismedeskundige Beatrice de Graaf. Vanmiddag kwam het Veiligheidsberaad weer bijeen, waar de burgemeesters onder andere spraken over de avondklokrellen. Politiek verslaggever Floor Bremer was erbij en schuift aan.
  • Miljoenen adresgegevens, telefoon- en burgerservicenummers afkomstig uit de twee belangrijkste coronasystemen van de GGD worden illegaal verhandeld. Dat blijkt uit groot onderzoek van RTL Nieuws. Hierover schuift techjournalist Daniel Verlaan en misdaadverslaggever Peter R. de Vries aan.
  • Vrachtwagenchauffeur is een typisch mannenberoep. Maar in 'Meiden die Rijden’ zien we dat er ook heel veel vrouwen floreren in de transportwereld. Met welke vooroordelen krijgen vrouwelijke vrachtwagenchauffeurs te maken en hoe rekenen ze er mee af? Amy en Janneke vertellen het vanavond in Jinek!

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Jinek: Peter R. de Vries over illegale handel vanuit GGD-lek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier