Pathé Trakteert Kids 26 januari: de Nederlandse familiefilm Superjuffie

Pathé Trakteert Kids 26 januari: de Nederlandse familiefilm Superjuffie
Van de makers van Mees Kees en Dummie de Mummie

Film :

De bioscoopketen Pathé trakteert, in samenwerking met Cinekid, twee weken lang elke dag op een familie- en kinderfilm op Pathé Thuis. Vandaag (dinsdag 26 januari) is de avontuurlijke familiefilm Superjuffie gratis beschikbaar.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Geen code nodig
In tegenstelling tot de acties in april, heb je voor deze kinderfilms geen code nodig. Wil je deze film gratis bekijken? Ga dan naar de website of app van Pathé Thuis (met je Pathé-account) en klik op 'kijk vanaf €0,-'. Vervolgens heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Wanneer je eenmaal bent begonnen heb je 48 uur om de film af te kijken.

Lees verder onder de afbeelding.

:article:img

Het verhaal
Op het oog lijkt Juf Josje een heel gewone juf. Maar als er een dier in groot gevaar is of ze hoort iemand om hulp roepen, neemt ze een hap van een schoolbordkrijtje en verandert ze in 'Superjuffie'. Ze schiet als een groene tornado door de blauwe lucht, redt de dieren en kan ook nog met ze praten. Ze heeft haar bijzondere krachten gekregen van een mysterieus beeldje in een geheime kamer in haar nieuwe huis. Maar zijn deze nieuwe krachten wel handig? Deze film is gebaseerd op de gelijknamige en populaire kinderboekenreeks van Janneke Schotveld, en was een succes in de Nederlandse bioscopen. En er is goed nieuws: Superjuffie 2 wordt verwacht in de herfst van 2021.

Bekijk hier waar je de familiefilm Superjuffie kunt streamen. Lees de aankomende twee weken op Gids.tv welke films er beschikbaar komen. Deze actie loopt van 14 januari tot en met 27 januari.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV