Pathé Trakteert Kids 27 januari: avonturenfilm De brief voor de koning

Pathé Trakteert Kids 27 januari: avonturenfilm De brief voor de koning
Gebaseerd op de bestseller van Tonke Dragt

Film :

De bioscoopketen Pathé trakteert, in samenwerking met Cinekid, twee weken lang elke dag op een familie- en kinderfilm op Pathé Thuis. Vandaag (woensdag 27 januari) is de avonturenfilm De brief voor de koning gratis beschikbaar.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Geen code nodig
In tegenstelling tot de acties in april, heb je voor deze kinderfilms geen code nodig. Wil je deze film gratis bekijken? Ga dan naar de website of app van Pathé Thuis (met je Pathé-account) en klik op 'kijk vanaf €0,-'. Vervolgens heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Wanneer je eenmaal bent begonnen heb je 48 uur om de film af te kijken.

Lees verder onder de afbeelding.

Het verhaal
De brief voor de koning gaat over de 16-jarige schildknaap Tiuri. Hij zet zijn toekomst op het spel wanneer een stervende ridder hem de opdracht geeft een mysterieuze brief voor de koning van Unauwen te bezorgen. Zijn avontuurlijke reis leidt hem door bossen, bergen en dalen waar het gevaar altijd op de loer ligt. Lukt het hem heelhuids Unauwen te bereiken en de belangrijke brief aan de koning te overhandigen? De film is gebaseerd op het succesvolle en beroemde boek van Tonke Dragt. De brief voor de koning is alleen vandaag gratis beschikbaar.

Bekijk hier waar je de avonturenfilm De brief voor de koning kunt streamen. Lees de aankomende twee weken op Gids.tv welke films er beschikbaar komen. Deze actie loopt van 14 januari tot en met 27 januari.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pathé Trakteert Kids 27 januari: avonturenfilm De brief voor de koning of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier