Woensdag 27 januari in Hart in Aktie: trouwjurken passen met Wendy van Dijk

Woensdag 27 januari in Hart in Aktie: trouwjurken passen met Wendy van Dijk
Presentatrice zet gewone Nederlanders in het zonnetje

Kijktip :

Woensdag is er weer een nieuwe aflevering van Hart in Aktie te zien op SBS6. Deze keer helpt Wendy van Dijk onder anderen een vrouw die meerdere keren kanker heeft gehad en twee dames die een logeerhuis voor verstandelijk beperkte kinderen bestieren. Zij krijgen van Wendy een bijzondere dag cadeau.

Hart in Aktie gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Trouwjurken
Eerst bezoekt Wendy Janita en Meine. Zij zijn al achttien jaar getrouwd, maar hebben vijf zware jaren achter de rug: Janita heeft meerdere keren kanker gehad. De liefde blijft echt ontzettend sterk en Janita's zus Gerlinda wil haar wens nu in vervulling laten gaan: trouwjurken passen met haar drie dochters. Daar laat Wendy het echter niet bij: Janita en Meine krijgen een onvergetelijke dag die volledig in het teken staat van hun liefde voor elkaar.

Speelplaats
Vervolgens bezoekt Wendy de Friezinnen Ytsje en Baukje, die een logeerhuis voor kinderen met een verstandelijke beperking of gedragsstoornis beheren. Ze staan dag en nacht voor de kinderen klaar, maar in de tuin van het logeerhuis staan helaas nogal verouderde speeltoestellen. Die kunnen wel een upgrade gebruiken en dus wordt de tuin omgetoverd tot een fijne speelplaats, terwijl Ytsje en Baukje een lekkere ontspannende dag krijgen.

Hart in Aktie is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Hart in Aktie terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag 27 januari in Hart in Aktie: trouwjurken passen met Wendy van Dijk of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier