Nieuw seizoen Jersey Shore: Family Vacation begint woensdag op MTV

Nieuw seizoen Jersey Shore: Family Vacation begint woensdag op MTV
Feestbeesten gaan opnieuw wilde tijd tegemoet

Kijktip :

Vanaf woensdag 27 januari is er op MTV weer een nieuw seizoen van Jersey Shore: Family Vacation te zien. De 'guido's' en 'guidettes' staan opnieuw voor een seizoen vol wilde feesten, zonnebanken, haargel en een overdosis fistpumps.

Oh Oh Cherso
De status van Jersey Shore en de plek van het programma binnen de moderne populaire cultuur kan moeilijk onderschat worden. In navolging van deze show volgden imitaties in tal van landen, zoals Engeland (Geordie Shore) en natuurlijk ook in Nederland. Het is inmiddels ruim tien jaar geleden dat we kennismaakten met Barbie, Joker, Matsoe Matsoe en al die anderen in Oh Oh Cherso.

Bruiloft
In Jersey Shore zien we opnieuw een aantal bekende gezichten terugkeren. Het nieuwe seizoen start twee dagen na de tumultueuze bruiloft van Angelina. De meiden liggen flink overhoop met elkaar door de speech, die een hoop stof deed opwaaien. Mike verandert van 'The Situation' in 'The Mediation' en hoopt de Jersey Shore-familie weer bij elkaar te brengen.

Het nieuwe seizoen van Jersey Shore is vanaf woensdag 27 januari wekelijks om 21.30 uur te zien op MTV. Lees hier op welk kanaal MTV te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Jersey Shore: Family Vacation begint woensdag op MTV of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier