De 10 populairste Netflix-films en -series van dit moment

De 10 populairste Netflix-films en -series van dit moment
Met The White Tiger, Spycraft, Gabby's Poppenhuis en meer

Kijktip :

Wat zijn de meest populaire films en series op de streamingdienst Netflix van dit moment? Gids.tv heeft een overzicht met de 10 meest bekeken films en series die nu hot zijn op de streamingdienst met de vuurrode N.

Lees hier welke films & series je nieuw kunt streamen op Netflix in februari.

10. Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer (2021)

Miniserie, Gids.tv: ★★★★ | IMDb 7,6


1985, Los Angeles. De 'Night Stalker' vermoordde in de jaren tachtig zijn slachtoffers in hun huizen, zowel in Los Angeles als San Francisco. Hij brak in door ramen en deuren te forceren en ging vervolgens "aan de slag". Doodenge true crime van de bovenste plank. Lees hier waar je Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer kunt streamen.

Lees hier onze recensie van Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer

9. Outside the Wire (2021)

Film, Gids.tv: ★★½ | IMDb 5,4


Acteur Anthony Mackie (bekend als de Falcon in de superheldenfilms van Marvel) doet het met zijn nieuwe actiefilm goed op de streamingdienst. De kijkers zijn gematigd enthousiast over deze popcornknaller. Lees hier waar je de film Outside the Wire kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Outside The Wire

8. Spycraft (2021)

Serie, IMDb 6,8


Laat je innerlijke geheim agent los met Spycraft, een documentaireserie over spionnenwerk en de allernieuwste geheime technologieën. Je leert alles wat je maar wil weten over afluisteren, geheime missies, seksspionage, dodelijk gif en nog veel meer. Lees hier waar je Spycraft kunt streamen.

7. The White Tiger (2021)

Film, Gids.tv: ★★★½ | IMDb 7,2


Wie zin heeft in een grimmige en duistere versie van de Oscarwinnaar Slumdog Millionair zit goed met The White Tiger, waarin jongeman Balram de hoofdrol vertolkt. Een uitstekende film die India niet van zijn allerbeste kant laat zien. Lees hier waar je de film The White Tiger kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van The White Tiger.

6. Gabby's Poppenhuis (2021)

Serie, IMDb 7,5


Superleuk vermaak voor de allerkleinsten! Lieve, schattige katjes, grappig geknutsel en kleurrijke magie. Beleef geanimeerde avonturen samen met kattenliefhebster Gabby en haar maatje Pandy Poek. Lees hier waar je de serie Gabby's Poppenhuis kunt streamen.

5. The Queen's Gambit (2020)

Serie, Gids.tv: ★★★★ | IMDb 8,6


De gigantische hitserie The Queen's Gambit doet het uitstekend op Netflix. Terwijl de schaakborden niet aan te slepen zijn, staat deze waanzinnige serie nog steeds in de top 10 van Netflix. Met natuurlijk de beeldschone actrice Anya Taylor-Joy in de hoofdrol. Lees hier waar je The Queen's Gambit kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van The Queen's Gambit.

4. Suits seizoen 8 (2019)

Serie, IMDb 8,5


In het nieuwe seizoen van Suits zien we nieuwe gezichten en daarmee een andere dynamiek in dit langlopende verhaal. Opnieuw zullen tegenstanders van het advocatenkantoor zich uit allerlei hoeken onthullen om Harvey en co onderuit te halen. Lees hier waar je de serie Suits kunt streamen.

3. Bridgerton (2020)

Serie, Gids.tv: ★★★½ | IMDb 7,4
Ja, de kogel is door de kerk! Bridgerton seizoen 2 is besteld bij de streamingdienst, dus we kunnen nog meer intriges, seks en heerlijke liefde verwachten. Met Phoebe Dynevor en Regé-Jean Page, die de begeerlijke vrijgezel Simon Basset speelt waar iedereen wel een beschuitje mee wil eten. Lees hier waar je de serie Bridgerton kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Bridgerton

2. Lupin (2021)

Serie, Gids.tv: ★★★★½ | IMDb 7,7


Dit splinternieuwe jaar begon ijzersterk met de Franse hitserie Lupin, met de geweldige acteur Omar Sy in de hoofdrol. Een heerlijke misdaadserie, met spanning, beroemde locaties, interessante trucs en vooral een heel fijn gevoel voor details. Lees hier waar je de serie Lupin kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Lupin

1. Fate: The Winx Saga (2021)

Serie, Gids.tv: ★½ | IMDb 7,1
Op dit moment staat de fantasy-tienerserie Fate: The Winx Saga op nummer één bij Netflix. Deze serie vertelt het coming-of-ageverhaal over vijf feeën die op het magische internaat Alfea in de ‘Otherworld’ leren hoe ze hun magische krachten kunnen beheersen. Lees hier waar je de serie Fate: The Winx Saga kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Fate: The Winx Saga

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV