Dinsdag in Op1: Psychiater Damiaan Denys over oorzaak rellen & onvrede in Nederland

Dinsdag in Op1: Psychiater Damiaan Denys over oorzaak rellen & onvrede in Nederland
Dit zijn de gasten van dinsdag 26 januari

Kijktip :

Dinsdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 26 januari 2021

  • Sinds het invoeren van de avondklok is het in veel steden onrustig en braken er rellen uit. Vanavond bij Op1 reageert demissionair minister van justitie en veiligheid Ferdinand Grapperhaus op de rellen. Bespreken Willem Woelders , nationaal politiecommandant coronacrisis en Toine van Loenhout, hoofd recherche politie Oost-Brabant hoe ze de relschoppers gaan opsporen. NOS-verslaggever Maxime de Vries weet hoe de relschoppers zich organiseren. Emrah Köker vertelt over zijn zaak in Rotterdam die maandag 25 januari werd geplunderd en psychiater Damiaan Denys legt uit waarom de sluimerende onvrede in Nederland een rol speelt bij de rellen.

  • Cabaretier Guido Weijers mag deze maand als eerste weer voor een volle zaal optreden. Er worden namelijk proeven gedaan, waarbij gekeken wordt wat er nodig is om evenementen te kunnen organiseren in coronatijd. Er mogen volgende maand bijvoorbeeld ook 1500 supporters het stadion in bij een voetbalwedstrijd tussen NEC en Almere City. Vanavond bij Op1 vertellen Weijers, manager van organisator Fieldlab evenementen Pieter Lubberts en arts-microbioloog Andreas Voss over deze ontwikkeling.

Er volgen meer gasten.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Psychiater Damiaan Denys over oorzaak rellen & onvrede in Nederland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV