Deze BN'ers jureren in IJsmeesters: een koud kunstje de mooiste ijssculpturen

Deze BN'ers jureren in IJsmeesters: een koud kunstje de mooiste ijssculpturen
Vanaf vrijdag 12 februari te zien op SBS6

Nieuws :

Vanaf vrijdag 12 februari is het nieuwe programma IJsmeesters: een koud kunstje te zien op SBS6. Hierin strijden zes ijskunstenaars tegen elkaar om de titel IJsmeester 2021. In elke aflevering staat één thema centraal en op basis van dat thema is er een bekende Nederlander te gast als gastjurylid.

IJsmeesters: een koud kunstje gemist? Kijk vanaf 12 februari elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Deze BN'ers zijn gastjurylid
In totaal bestaat IJsmeester: een koud kunstje uit vier afleveringen. Daaraan zijn de volgende bekende gastjuryleden verbonden:

  • Vrijdag 12 februari: thema Magie met Hans Klok
  • Vrijdag 19 februari: thema Reizen met Erica Terpstra
  • Vrijdag 26 februari: thema Iconische Wereldsterren met Albert Verlinde
  • Vrijdag 5 maart: thema Into the Future met André Kuipers

Naast de vier bekende Nederlanders zijn er twee vaste juryleden: Alec Messchaert, organisator van grootschalige ijssculpturenfestivals in Nederland en daarbuiten, en Anique Kuizenga, artistiek leider van het jaarlijkse IJsbeeldenfestival in Zwolle.

Deelnemers
Inmiddels zijn ook de deelnemers aan IJsmeesters: een koud kunstje bekend. Zo neemt het Vlaamse stel Hanneke (39) en Martijn (47) het tegen elkaar op. In het verleden hebben ze samengewerkt, maar daar zijn ze mee gestopt omdat het nogal kon 'knetteren'. Daarnaast doen er twee Friezen mee, grappenmaker Jeroen (43) en de jonge Jostan (26). Het deelnemersveld wordt gecompleteerd door de ervaren kunstenares Ludo (52) en Marieke (33), die van zand- en ijskunst haar fulltime baan heeft gemaakt.

Het programma IJsmeesters: een koud kunstje is vanaf vrijdag 12 februari wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van IJsmeesters: een koud kunstje terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze BN'ers jureren in IJsmeesters: een koud kunstje de mooiste ijssculpturen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier